teacherLabel

Inneke Steeno

4 / 5
Als kind was ik al erg gepassioneerd door kruiden. Tijdens al mijn reizen belandde ik in de tuinen en keukens van de mensen. Nieuwsgierig naar hun gebruik. De kruidenwereld is enorm veelzijdig en boeiend. Je kan kruiden inzetten in de keuken, de cosmetica, het huishouden, in de geneeskunde, … Boeken heb ik verslonden, cursussen en workshops in binnen- en buitenland gevolgd, gestudeerd aan de Europese academie in België en Nederland, … je bent nooit klaar met leren. Kruiden….it’s a way of life, een passie die ik heel graag deel.
Als kind was ik al erg gepassioneerd door kruiden. Tijdens al mijn reizen belandde ik in de tuinen en keukens van de mensen. Nieuwsgierig naar hun gebruik. De kruidenwereld is enorm veelzijdig en boeiend. Je kan kruiden inzetten in de keuken, de cosmetica, het huishouden, in de geneeskunde, &he
readMore

Inneke Steeno givesCourses

undefined

Voedingstherapeut

Hasselt

nextStartingDate 23/03/2023

Leerzame en praktijkgerichte lessen van onze professionele, bevlogen docent?

€ 279.00


undefined

Herborist

Hasselt

nextStartingDate 04/05/2023

Volg de opleiding Herborist en word een krak in je vak als Herborist.

€ 549.00


undefined

Herborist

homeLabel

study247

De boeiende Opleiding Herborist leert je alles over kruiden en planten en hun werking

€ 286.00


startdataLabel

courseNameLabel startingDateLabelendingDateLabelstartingHourLabelendingHourLabelcampusLabel
Voedingstherapeut23/03/202320/04/202318:3021:30Hasselt
Herborist04/05/202306/07/202318:3021:30Hasselt

vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Stuur ons dan snel jouw cv.

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek, een bedrijf dat je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team dat je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij graag jouw kennis overbrengen op tal van ambitieuze en gedreven studenten? Wil je anderen inspireren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Als docent aan onze school krijg je heel wat vrijheid en verantwoordelijkheid. Je krijgt de kans om je stempel op de sector te drukken en een aardig centje bij te verdienen. Als docent netwerk je in heel Vlaanderen. Je wordt daarnaast ondersteund door ons enthousiaste team, die jou in 1-2-3 wegwijs maken in het lesgeven.

vacancies_discover

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat kan. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee kan waarmaken.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0