teacherLabel

Ingrid Vandaele

4 / 5
 
Bezield door wat mensen en groepen drijft en gefascineerd door hun mogelijkheden en groei, werkt Ingrid sinds meer dan 20 jaar als klinisch psycholoog en psychotherapeut in de geestelijke gezondheidssector. De ervaringen die ze heeft opgedaan aan de universiteiten van Gent en Leuven, ziekenhuizen, CGG, rust- en verzorgingstehuizen en scholen, vormen de basis voor haar werk als docent.  Ze werkt graag samen met mensen, draagt daarbij een afgestemd en positief contact hoog in het vaandel, en begeleidt en inspireert hen met veel plezier in hun leer- en veranderingsproces. Ingrid kijkt ernaar uit om ook met jullie een boeiende weg af te leggen. Welkom in deze lessenreeks!
 
Bezield door wat mensen en groepen drijft en gefascineerd door hun mogelijkheden en groei, werkt Ingrid sinds meer dan 20 jaar als klinisch psycholoog en psychotherapeut in de geestelijke gezondheidssector. De ervaringen die ze heeft opgedaan aan de universiteiten van
readMore

Ingrid Vandaele givesCourses

undefined

Praktische Psychologie

Gent

nextStartingDate 06/09/2023

Schrijf je in voor de cursus Praktische Psychologie en start je eigen bedrijf.

€ 545.00


startdataLabel

courseNameLabel startingDateLabelendingDateLabelstartingHourLabelendingHourLabelcampusLabel
Praktische Psychologie06/09/202315/11/202318:3021:30Gent

vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Maak dan snel een profiel aan op onze website en stuur ons jouw cv!

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek, een bedrijf dat je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team dat je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij graag jouw kennis overbrengen op tal van ambitieuze en gedreven studenten? Wil je anderen inspireren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Als docent aan onze school krijg je heel wat vrijheid en verantwoordelijkheid. Je krijgt de kans om je stempel op de sector te drukken en een aardig centje bij te verdienen. Als docent netwerk je in heel Vlaanderen. Je wordt daarnaast ondersteund door ons enthousiaste team, die jou in 1-2-3 wegwijs maken in het lesgeven.

vacancies_discover

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat kan. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee kan waarmaken.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0