teacherLabel

Ine Vercammen

5.0 / 5

Ine Vercammen heeft sport met de paplepel ingegoten gekregen. Haar successen in de wielersport gingen in stijgende lijn tijdens haar studies.

De definitieve doorbraak kwam er niet en een beroeps- en gezinsleven werden uitgebouwd. Op mijn 34e heb ik de draad opnieuw opgenomen en begon ik aan het 2e deel van mijn sportieve loopbaan. In mijn persoonlijke zoektocht naar een sportpsycholoog in de buurt, kwam ik tot de vaststelling dat die niet snel kon worden gevonden. Toen ik enkele jaren geleden op professioneel vlak op een tweesprong stond, nam ik me voor me bij te scholen in wat ik al die jaren voordien reeds onbewust en gevoelsmatig heb gedaan : coaching.

Sportpsychologie en mental coaching zijn zeer complementair. Vanuit dit standpunt heb ik beslist de volledige bijscholing te volgen en de nodige diploma's te behalen.

In haar 'Into' mental zijn... werkt Ine op het mentale vlak zodat haar klanten dieper in zichzelf kunnen kijken om te ontdekken hoe de gedachtengang en alle gevoelens die ze ervaren werkelijk in elkaar steken. Van daaruit geeft Ine de energie en inzichten die nodig zijn zodat klanten op eigen kracht verandering kunnen doorvoeren in hun leven, zowel tijdens de coachingsessies als daarbuiten.

Deze inzichten, kennis en praktijkervaring deelt ze graag met de studenten tijdens de coaching- en sportopleidingen.

Ine Vercammen heeft sport met de paplepel ingegoten gekregen. Haar successen in de wielersport gingen in stijgende lijn tijdens haar studies.

De definitieve doorbraak kwam er niet en een beroeps- en gezinsleven werden

readMore

Ine Vercammen givesCourses


vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Stuur ons dan snel jouw cv.

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek, een bedrijf dat je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team dat je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij graag jouw kennis overbrengen op tal van ambitieuze en gedreven studenten? Wil je anderen inspireren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Als docent aan onze school krijg je heel wat vrijheid en verantwoordelijkheid. Je krijgt de kans om je stempel op de sector te drukken en een aardig centje bij te verdienen. Als docent netwerk je in heel Vlaanderen. Je wordt daarnaast ondersteund door ons enthousiaste team, die jou in 1-2-3 wegwijs maken in het lesgeven.

vacancies_discover

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat kan. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee kan waarmaken.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0