teacherLabel

Greet Penneman

4 / 5
Greet Penneman is een holistisch coach en lichaamstherapeute. Ze is steeds nieuwsgierig naar de manier waarop het brein en het lichaam met elkaar samenwerken. Deze nieuwsgierigheid zet ze alle dagen in om mensen te gidsen naar een meer ontspannen en plezierig leven. Energie, zelfvertrouwen, verbindende communicatie en mindset zijn thema’s waarrond zij veel werkt.
Naast het coachen zet zij lichaamsgerichte therapie, waaronder relaxatiemassage,  reiki en holistic pulsing, ook in haar praktijk in. 
Greet Penneman is een holistisch coach en lichaamstherapeute. Ze is steeds nieuwsgierig naar de manier waarop het brein en het lichaam met elkaar samenwerken. Deze nieuwsgierigheid zet ze alle dagen in om mensen te gidsen naar een meer ontspannen en plezierig leven. Energie, zelfvertrouw
readMore

Greet Penneman givesCourses

undefined

Holistic Pulsing

Antwerpen

nextStartingDate 10/03/2023

Tijdens onze groepslessen sta je er nooit alleen voor.

€ 329.00


startdataLabel

courseNameLabel startingDateLabelendingDateLabelstartingHourLabelendingHourLabelcampusLabel
Holistic Pulsing10/03/202324/03/202310:0016:00Antwerpen
Holistic Pulsing18/03/202301/04/202310:0016:00Gent

vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Stuur ons dan snel jouw cv.

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek, een bedrijf dat je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team dat je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij graag jouw kennis overbrengen op tal van ambitieuze en gedreven studenten? Wil je anderen inspireren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Als docent aan onze school krijg je heel wat vrijheid en verantwoordelijkheid. Je krijgt de kans om je stempel op de sector te drukken en een aardig centje bij te verdienen. Als docent netwerk je in heel Vlaanderen. Je wordt daarnaast ondersteund door ons enthousiaste team, die jou in 1-2-3 wegwijs maken in het lesgeven.

vacancies_discover

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat kan. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee kan waarmaken.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0