teacherLabel

Evi Happe

4 / 5
‘Een coach in hart en nieren’, zo zou je Evi Happe het best kunnen omschrijven. Zelfs tijdens andere werkervaringen kwam het 'coachen' steeds weer bovendrijven. Waar het hart van vol is... Persoonlijke ontwikkeling is altijd een rode draad geweest doorheen haar leven. Als life en loopbaancoach gelooft ze in de kracht en oneindige mogelijkheden in ieder mens. Zelfontwikkeling en zelfrealisatie zijn voor haar belangrijke pijlers die naar vervulling en geluk leiden. Vragen zoals ‘Wie ben ik?’ en ‘Wat wil ik?’ staan dan ook centraal in haar coaching. “Er is geen juist of fout, er is alleen maar ervaring die ons telkens verder brengt op ons eigen pad van ontwikkeling en groei en tegelijkertijd steeds dichter bij ons ware zelf. Vanuit verbinding met onszelf kunnen we uitreiken naar de ander.” Naast de kennis uit de vele opleidingen die ze volgde, heeft ze ook heel wat ervaring en levenswijsheid opgedaan door haar eigen levensparcours. Dit alles wil ze graag met jou delen.
‘Een coach in hart en nieren’, zo zou je Evi Happe het best kunnen omschrijven. Zelfs tijdens andere werkervaringen kwam het 'coachen' steeds weer bovendrijven. Waar het hart van vol is... Persoonlijke ontwikkeling is altijd een rode draad geweest doorheen haar leven. Als li
readMore

Evi Happe givesCourses


vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Maak dan snel een profiel aan op onze website en stuur ons jouw cv!

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek, een bedrijf dat je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team dat je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij graag jouw kennis overbrengen op tal van ambitieuze en gedreven studenten? Wil je anderen inspireren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Als docent aan onze school krijg je heel wat vrijheid en verantwoordelijkheid. Je krijgt de kans om je stempel op de sector te drukken en een aardig centje bij te verdienen. Als docent netwerk je in heel Vlaanderen. Je wordt daarnaast ondersteund door ons enthousiaste team, die jou in 1-2-3 wegwijs maken in het lesgeven.

vacancies_discover

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat kan. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee kan waarmaken.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0