teacherLabel

Ellen Vanhove

4.9 / 5

Ellen Vanhove volgde eerst een opleiding tot kinesist, maar ging al snel op zoek naar een meer energetische en holistische aanpak. Ze vond haar ding in de Ayurvedische massagetechniek. Zestien jaar lang baatte ze een eigen Ayurvedisch kuurcentrum uit en organiseerde ze wellnessreizen naar alle uithoeken van de wereld.

Vandaag focust ze zich op het overdragen van haar kennis en ervaring. Ze geeft les aan onze school, is privécoach voor bedrijven én voorziet online coaching. Tussendoor volgt ze zelf regelmatig bijscholingen en cursussen.

"Ik ben dankbaar dat ik vandaag oog in oog sta met startende ondernemers en hen kan coachen naar een fijn beroep", zegt Ellen. "Het is zalig om mijn kennis aan de cursisten door te geven. Ik wijs hen ook op de fouten die ik gemaakt heb, zodat zij deze niet hoeven te maken."

Ellen Vanhove volgde eerst een opleiding tot kinesist, maar ging al snel op zoek naar een meer energetische en holistische aanpak. Ze vond haar ding in de Ayurvedische massagetechniek. Zestien jaar lang baatte ze een eigen Ayurvedisch kuurcentrum uit en organiseerde z

readMore

Ellen Vanhove givesCourses

undefined

Ayurvedisch Coach

Gent

nextStartingDate 07/06/2023

Volg de opleiding Ayurveda en word een krak in je vak als Ayurvedisch Coach.

€ 329.00


undefined

Stoelmassage

Antwerpen

nextStartingDate 26/08/2023

Schrijf je in voor de cursus Stoelmassage en word veelzijdig Masseur.

€ 153.00


undefined

Japanse Gezichtsmassage

Brugge

nextStartingDate 23/09/2023

Behaal je diploma japanse gezichtsmassage en ga professioneel aan de slag.

€ 219.00


startdataLabel

courseNameLabel startingDateLabelendingDateLabelstartingHourLabelendingHourLabelcampusLabel
Ayurvedisch Coach07/06/202312/07/202318:3021:30Gent
Stoelmassage26/08/202326/08/202310:0017:00Antwerpen
Japanse Gezichtsmassage23/09/202330/09/202309:0014:00Brugge

vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Maak dan snel een profiel aan op onze website en stuur ons jouw cv!

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek, een bedrijf dat je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team dat je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij graag jouw kennis overbrengen op tal van ambitieuze en gedreven studenten? Wil je anderen inspireren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Als docent aan onze school krijg je heel wat vrijheid en verantwoordelijkheid. Je krijgt de kans om je stempel op de sector te drukken en een aardig centje bij te verdienen. Als docent netwerk je in heel Vlaanderen. Je wordt daarnaast ondersteund door ons enthousiaste team, die jou in 1-2-3 wegwijs maken in het lesgeven.

vacancies_discover

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat kan. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee kan waarmaken.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0