teacherLabel

Bert Back

4 / 5
Bert is al ruim 20 jaar een gevestigde naam binnen de spirituele wereld. Hij werkt dagelijks als Eclectisch Therapeut en Zielscoach vanuit zijn eigen praktijk. Na 10 jaar meegewerkt te hebben aan een spiritueel TV programma is hij nog steeds een aantal keren per week verbonden aan de online variant van dit programma waar ook regelmatig gebruik gemaakt wordt van kaartendecks. In zijn eigen groei- en ontwikkelingsproces hebben de kaarten altijd een belangrijke rol gespeeld. De verwondering en fascinatie over het feit dat via kaarten informerende, inzicht gevende, bevestigende maar ook helende en stimulerende boodschappen zichtbaar gemaakt worden. Dat ze een verhaal kunnen vertellen wat eigenlijk altijd klopt, heeft er toe geleid dat hij zich daar steeds meer in verdiept heeft en het nog steeds dagelijks gebruikt. Al deze kennis en ervaring is beschikbaar voor het begeleiden van de cursisten in de hoop dat ook bij hun het vonkje van de fascinatie voor de wereld van het kaartleggen overslaat.
Bert is al ruim 20 jaar een gevestigde naam binnen de spirituele wereld. Hij werkt dagelijks als Eclectisch Therapeut en Zielscoach vanuit zijn eigen praktijk. Na 10 jaar meegewerkt te hebben aan een spiritueel TV programma is hij nog steeds een aantal keren per week verbonden aan de onlin
readMore

Bert Back givesCourses

undefined

Kaartleggen

homeLabel

study247

Start vandaag met de thuisstudie Kaartleggen en maak werk van je passie!

€ 195.00vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Maak dan snel een profiel aan op onze website en stuur ons jouw cv!

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek, een bedrijf dat je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team dat je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij graag jouw kennis overbrengen op tal van ambitieuze en gedreven studenten? Wil je anderen inspireren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Als docent aan onze school krijg je heel wat vrijheid en verantwoordelijkheid. Je krijgt de kans om je stempel op de sector te drukken en een aardig centje bij te verdienen. Als docent netwerk je in heel Vlaanderen. Je wordt daarnaast ondersteund door ons enthousiaste team, die jou in 1-2-3 wegwijs maken in het lesgeven.

vacancies_discover

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat kan. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee kan waarmaken.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0