teacherLabel

Alfons Beckers

4 / 5
Na de opleiding tot accountant, is Alfons altijd actief geweest op de dienst beroepskredieten van een bank. Voor de analyse van de cijfers van een onderneming komt een grondige boekhoudkundige kennis goed van pas. Momenteel begeleid hij starters en bestaande ondernemingen bij hun financieel beheer.
In het verleden was Alfons docent voor de opleidingen bedrijfsbeheer, kostprijsberekening en financieel beleid. Een boekhouding is meer dan een wettelijke verplichting. Zij moet dienen om te weten hoe de onderneming er financieel voor staat. Kennis van de boekhouding is belangrijk om te spreken met de
externe boekhouder, maar ook eventueel met de bank. De opleiding gaat, gebaseerd op de noodzakelijke theorie, praktisch gericht zijn.
Na de opleiding tot accountant, is Alfons altijd actief geweest op de dienst beroepskredieten van een bank. Voor de analyse van de cijfers van een onderneming komt een grondige boekhoudkundige kennis goed van pas. Momenteel begeleid hij starters en bestaande ondernemingen bij h
readMore

Alfons Beckers givesCourses

undefined

Financieel Manager

Genk

nextStartingDate 29/03/2023

Wil jij weten hoe je de financiën van een organisatie of onderneming succesvol managet?

€ 559.00


undefined

Boekhouden Basis

Hasselt

nextStartingDate 02/09/2023

Volg de opleiding Basis Boekhouden en word een krak in je vak als Boekhouder.

€ 469.00


startdataLabel

courseNameLabel startingDateLabelendingDateLabelstartingHourLabelendingHourLabelcampusLabel
Financieel Manager29/03/202328/06/202318:3021:30Genk
Boekhouden Basis02/09/202304/11/202309:0012:00Hasselt
Financieel Manager05/09/202328/11/202318:3021:30Hasselt

vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Stuur ons dan snel jouw cv.

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek, een bedrijf dat je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team dat je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij graag jouw kennis overbrengen op tal van ambitieuze en gedreven studenten? Wil je anderen inspireren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Als docent aan onze school krijg je heel wat vrijheid en verantwoordelijkheid. Je krijgt de kans om je stempel op de sector te drukken en een aardig centje bij te verdienen. Als docent netwerk je in heel Vlaanderen. Je wordt daarnaast ondersteund door ons enthousiaste team, die jou in 1-2-3 wegwijs maken in het lesgeven.

vacancies_discover

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat kan. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee kan waarmaken.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0