teacherLabel

Veronique Lejeune

4.4 / 5
Nadat ze jaren actief was in de sociale sector als maatschappelijk werkster en zich bijgeschoold heeft, zowel in binnen- als buitenland, in verschillende disciplines realiseerde zij haar grote droom. In 2010 richtte zij RELAXKIDS, later TOPAZ, op met als doel door middel van yoga, aandachttraining, massage, aromatherapie en/of coaching een rustpunt te bieden aan kinderen, jongvolwassenen en hun begeleiders.
Veronique haar leuze is: Ieder kind beschikt over talenten die het kan inzetten om op te groeien tot een zelfstandig en evenwichtig individu op voorwaarde dat deze voldoende opportuniteit krijgt deze te ontwikkelen om zo tegenslagen en uitdagingen op het levenspad succesvol te trotseren.
Nadat ze jaren actief was in de sociale sector als maatschappelijk werkster en zich bijgeschoold heeft, zowel in binnen- als buitenland, in verschillende disciplines realiseerde zij haar grote droom. In 2010 richtte zij RELAXKIDS, later TOPAZ, op&nb
readMore

Veronique Lejeune givesCourses

undefined

Creatieve Therapie

Gent

nextStartingDate 26/07/2021

Volg een praktijkgerichte opleiding Creatieve Therapie in jouw buurt.

€ 499.00


undefined

Creatieve Therapie

Gent

nextStartingDate 06/09/2021

Volg een praktijkgerichte opleiding Creatieve Therapie in jouw buurt.

€ 499.00


startdataLabel

courseNameLabel startingDateLabelendingDateLabelstartingHourLabelendingHourLabelcampusLabel
Creatieve Therapie26/07/202106/08/202110:0013:00Gent
Creatieve Therapie06/09/202115/11/202118:3021:30Gent

vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Stuur ons dan snel jouw cv.

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek, een bedrijf dat je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team dat je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij graag jouw kennis overbrengen op tal van ambitieuze en gedreven studenten? Wil je anderen inspireren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Als docent aan onze school krijg je heel wat vrijheid en verantwoordelijkheid. Je krijgt de kans om je stempel op de sector te drukken en een aardig centje bij te verdienen. Als docent netwerk je in heel Vlaanderen. Je wordt daarnaast ondersteund door ons enthousiaste team, die jou in 1-2-3 wegwijs maken in het lesgeven.

vacancies_discover

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat kan. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee kan waarmaken.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0