teacherLabel

Maria Adelaida Uribe Trujillo

4.1 / 5
María Adelaida Uribe is colombiaanse met hart en ziel maar ook een belg die van haar land houdt. Leren is haar leven en ze voelt zich heel tevreden wanneer ze ziet dat haar leerlingen een woord of mischien een complete zin uitspreken. Maria heeft pedagogie gestudeerd waar ze enkele goede tips heeft geleerd die ze nu gebruikt in haar lessen. Studenten zijn nieuwsgierig, met emotie en wil om te leren. Daar komen af en toe moeilijkheden bij komen. Maria weet perfect hoe ze met haar studenten moet omgaan. Maria begon met lesgeven als hobby voor enkele jaren. Na een fantastische eerste ervaring besloot ze professioneel aan de slag te gaan als docent spaans. Maria volgt cursussen in Antwerpen en Brussel bij het Instituto Cervantes. Maria streeft erna om haar studenten elke les iets nieuws aan te leren!
 
 
María Adelaida Uribe is colombiaanse met hart en ziel maar ook een belg die van haar land houdt. Leren is haar leven en ze voelt zich heel tevreden wanneer ze ziet dat haar leerlingen een woord of mischien een complete zin uitspreken. Maria heeft peda
readMore

Maria Adelaida Uribe Trujillo givesCourses


vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Stuur ons dan snel jouw cv.

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek, een bedrijf dat je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team dat je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij graag jouw kennis overbrengen op tal van ambitieuze en gedreven studenten? Wil je anderen inspireren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Als docent aan onze school krijg je heel wat vrijheid en verantwoordelijkheid. Je krijgt de kans om je stempel op de sector te drukken en een aardig centje bij te verdienen. Als docent netwerk je in heel Vlaanderen. Je wordt daarnaast ondersteund door ons enthousiaste team, die jou in 1-2-3 wegwijs maken in het lesgeven.

vacancies_discover

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat kan. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee kan waarmaken.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0