Docent

DOCENT

Marc De Wachter

4.5 / 5
“Droom. Zet deze op papier en denk na waarom jij denkt dat je idee zal slagen. Wat kan ik meer bieden dan de concurrentie (betere prijs, betere kwaliteit, snellere bediening, innovatie)? Waarom zou de consument bij mij komen kopen? Zet je verhaal om in cijfers. Als blijkt dat dit project winstgevend is, moet je starten.”
 
Docent Bedrijfsbeheer Marc staat met beide voeten op de grond om jouw zaak de allerbeste start te geven. Hij informeert je over het opstarten, hoe je je zaak slim aanpakt en hoe je ervoor zorgt dat je bedrijf niet enkel bloeit, maar ook groeit! Time is money and knowledge is power: met de spoedcursus Bedrijfsbeheer stomen we je klaar voor je eigen business!
 
Wij hebben als uw docent meer dan 30 jaar ervaring in de accountancywereld en in de fiskaliteit en staan ook in voor de rapportering en businessmanagement van grote buitenlandse multinationals . Wij begeleiden startups ( waaronder al enkele zijn uitgegroeid tot een grote onderneming) ,  treden op als rechter-commissaris en zetelen als Rechter in Handelszaken in Brussel. Ervaring troef dus!
 

een echte vakexpert

meer dan 5 jaar ervaring

populaire docent

gaat voor jouw groei

enthousiast en gedreven

Marc De Wachter geeft volgende opleidingen

;
Businessmanager (Allround)

Groepsles

03/09/2020

Aalst

;
Boekhouden (Basis)

Groepsles

03/09/2020

Aalst

Eerstvolgende lessen van Marc De Wachter (Groepscursusen)

CursusCampusEerste lesLaatste lesLesuren
SCHRIJF JE IN CONTACTEER ONS