teacherLabel

Maia Van Landeghem

4.8 / 5

Docente Maia Van Landeghem is zelfstandig muziektherapeut, zandspeltherapeut én kindertherapeut. Ze laat haar klanten woordeloze verhalen vertellen met muziek, klank en creatieve oefeningen en gaat zo op zoek naar wat met woorden niet uit te drukken valt. Daarnaast is ze advanced rots- en watertrainer voor particulieren, scholen en organisaties.

'Met een groot hart voor elke mens leren we tijdens de lessen op zoek gaan naar de essentie. De kennis van mijn vak overdragen en mensen enthousiasmeren om hetzelfde te gaan doen met kinderen is een extra boeiende uitdaging voor mij.'

Docente Maia Van Landeghem is zelfstandig muziektherapeut, zandspeltherapeut én kindertherapeut. Ze laat haar klanten woordeloze verhalen vertellen met muziek, klank en creatieve oefeningen en gaat zo op zoek naar wat met woorden niet uit te drukken valt. Daarnaast is ze advanced rots- en

readMore

Maia Van Landeghem givesCourses


vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Stuur ons dan snel jouw cv.

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek, een bedrijf dat je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team dat je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij graag jouw kennis overbrengen op tal van ambitieuze en gedreven studenten? Wil je anderen inspireren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Als docent aan onze school krijg je heel wat vrijheid en verantwoordelijkheid. Je krijgt de kans om je stempel op de sector te drukken en een aardig centje bij te verdienen. Als docent netwerk je in heel Vlaanderen. Je wordt daarnaast ondersteund door ons enthousiaste team, die jou in 1-2-3 wegwijs maken in het lesgeven.

vacancies_discover

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat kan. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee kan waarmaken.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0