teacherLabel

Laura De Pauw

4 / 5

Heerlijk vind ik het om mij urenlang te verdiepen in sportpsychologie. Al sinds ik een klein meisje was, heb ik ervan gedroomd om mensen te begeleiden tijdens hun leerprocessen. Het was voor mij een evidentie om zo snel mogelijk 'tennisjuf' te worden. Later wou ik mij nog meer verdiepen in het geven van opleidingen en besloot ik (na mijn studies agogische wetenschappen, profiel vrijetijd) mijn lerarenopleiding te volgen om vervolgens het secundair onderwijs in te gaan. Door de postgraduaat sportmanagement en mijn functie als jeugdverantwoordelijke op de tennisclub, heb ik ook mijn managementskills kunnen ontwikkelen. Ik kijk er alvast naar uit om mijn passie voor de sportpsychologie met jullie te delen!

Heerlijk vind ik het om mij urenlang te verdiepen in sportpsychologie. Al sinds ik een klein meisje was, heb ik ervan gedroomd om mensen te begeleiden tijdens hun leerprocessen. Het was voor mij een evidentie om zo snel mogelijk 'tennisjuf' te worden. Later wou ik mij nog meer verdiepen i

readMore

Laura De Pauw givesCourses


vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Stuur ons dan snel jouw cv.

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek, een bedrijf dat je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team dat je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij graag jouw kennis overbrengen op tal van ambitieuze en gedreven studenten? Wil je anderen inspireren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Als docent aan onze school krijg je heel wat vrijheid en verantwoordelijkheid. Je krijgt de kans om je stempel op de sector te drukken en een aardig centje bij te verdienen. Als docent netwerk je in heel Vlaanderen. Je wordt daarnaast ondersteund door ons enthousiaste team, die jou in 1-2-3 wegwijs maken in het lesgeven.

vacancies_discover

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat kan. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee kan waarmaken.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0