Docent

DOCENT

Christel Sonck

4.7 / 5
Voor Christel is het welzijn van alle honden belangrijk en haar doel is om mensen en honden harmonieus te laten samenleven. Goede communicatie en elkaar correct begrijpen zijn primordiaal. We tonen meer begrip voor zowel mens als hond en benaderen hondenopvoeding vanuit een totaal vernieuwend standpunt.
Christel begeleidt mensen én honden die een traumatische ervaring hebben gehad zodat ze opnieuw gelukkig kunnen zijn. Daarnaast begeleidt Christel via loopbaanbegeleiding en business ondersteuning mensen die net zoals zij van hun passie hun beroep willen maken.
Christel heeft een passie voor honden en deelt graag kennis met anderen. Christel is zaakvoerder van Pepmax en is een netwerk aan het uitbouwen in Vlaanderen van gelijkgestemde hondentrainers en hondencoaches die mensen heel persoonlijk begeleiden.
 
Christel is onze docent voor de thuisstudies hondencoach, hondentreiner, hondenfokker en honden- en kattenpension uitbater. Voor haar cursussen werkt Christel met gerichte oefeningen via eCampus en bereid je tot in de punten voor op het eindexamen met korte filmpjes.. .
Christel heeft in 2005 een carrièreswitch gemaakt en heeft van haar passie haar beroep gemaakt. Ze is zich steeds blijven bijscholen.
 

ervaren vakdocent

dol op kennis overbrengen

populaire docent

plezier in lesgeven

enthousiast en gedreven

Christel Sonck geeft volgende opleidingen

;
Burgerlijk en Handelsrecht

Thuisstudie

;
Dieren in de zorgsector

Thuisstudie

;
Hondentrainer

Thuisstudie

;
Hondenfokker

Thuisstudie

;
Hondencoach

Thuisstudie

;
Honden- en Kattenpensionuitbater

Thuisstudie

;
Dierenasielmedewerker

Thuisstudie

;
Sociale en Fiscale Wetgeving

Thuisstudie

;
Dog Coach

Thuisstudie

;
Animal Assisted Therapy

Thuisstudie

;
Puppytraining

Thuisstudie

SCHRIJF JE IN CONTACTEER ONS