Nieuws

Shutterstock 124090192

Cursusaanbod 2015 uitgebreid!

In januari pakt het Centrum Voor Avondonderwijs VZW uit met een gloednieuw voorjaarsaanbod! Het vaste assortiment groepslessen wordt uitgebreid met maar liefst negen nieuwe cursussen om zo nog beter aan jouw professionele wensen te voldoen.

Iedereen die op zoek is naar een boost in creativiteit zit goed bij het CVA. Tijdens onze kersverse opleidingen etaleur, florist en patroonontwerper laat je jouw verbeelding namelijk de vrije loop en geef je al gauw een persoonlijke touch mee aan al je eigen creaties. Verder kan je binnenkort ook van start met de opleidingen stresscoach en timemanagement. Dankzij deze lessen sta je niet enkel zelf bewuster in het leven maar ben je ook in staat anderen bij te staan met de nodige tips en advies!

Tot slot worden ook de opleidingen herborist, receptionist, shop manager en wijnproeven nog toegevoegd aan onze lessenreeksen. Of je nu bovendien aan de slag wil als zelfstandige of liever in loondienst werkt, het CVA bouwt steeds mee aan jouw professionele toekomst! Zo kan je nog steeds bij ons terecht om jouw vestigingsattest bedrijfsbeheer te halen zodat je in geen tijd van start kan als zelfstandige!

Het volledige cursusaanbod vind je terug op onze website. Beslis vandaag nog en geef dankzij het Centrum Voor Avondonderwijs VZW een nieuwe wending aan jouw professionele loopbaan!

Wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk!