Heb je alle pedagogische en technische kennis om Nanny, oppas, babysitter of onthaalouder te worden? Dan helpt deze cursus jou op weg om ook echt de sprong te wagen! Of je nu wil starten als zelfstandige of als werknemer, in deze opleiding krijg je alle informatie mee om er een succes van te maken.

Je ontdekt welk statuut het best aansluit bij jouw toekomstplannen. Je leert ook hoe je klanten werft, prijzen bepaalt en een correct boekhouding bijhoudt. Zo ben jij in geen tijd klaar om je carrière een positieve draai te geven en je dromen waar te maken!

Dus alsjeblieft, hou je hand vast en wees geduldig, het leven is te kort om te vroeg op te groeien

onbekend.
cpWouldYou
cpProgram Werken als Nanny
Opleiding Werken als Nanny
cpCourseContent
  • Starten als zelfstandige in België of Nederland
  • Werken als zelfstandig nanny: klanten werven, prijzen bepalen en correct boekhouden
  • Werken als werknemer
  • Solliciteren voor een job
Opleiding Werken als Nanny
cpSkillsAndSkills
Opleiding Werken als Nanny
cpFutureOpportunities
  • Nanny, babysitter of oppas
  • Onthaalouder
cpTeachers Werken als Nanny

cpPracticalInfo

cpStudyProgress

Je kan direct aan de slag na je inschrijving! De digitale cursus staat meteen op jouw profielpagina. De papieren versie gaat onmiddellijk op de post en deze ontvang je snel thuis. Dankzij de flexibiliteit van een thuisstudie studeer je waar en wanneer je wil. Je krijgt een jaar lang begeleiding van een gepassioneerd topdocent via een online platform, dus je staat er niet alleen voor! Wanneer je slaagt voor jouw opleiding, versturen wij jou het diploma.

cpFinancialInfo

cpGoodToKnowAboutCourse Werken als Nanny

cpWhyChooseCompany Centrum voor Afstandsonderwijs

Het Centrum Voor Afstandsonderwijs is de belangrijkste opleidingsverstrekker van opleidingen in afstandsonderwijs in Vlaanderen. Door de jarenlange ervaring heeft de school een groot en gebalanceerd opleidingsaanbod uitgebouwd met relevante opleidingen voor de arbeidsmarkt. Kiezen voor het Centrum Voor Afstandsonderwijs is kiezen voor flexibel studeren waarbij je toch persoonlijk begeleid wordt door gemotiveerde en professionele docenten.

appDownloadTitle
cpHomeUSP1
cpHomeUSP2
cpHomeUSP3

takeCourseAsPart

cpAllroundModalIntroText

cpAllroundHomeModalBody

cpExemptionDiscount
cpAllroundUSP1
cpAllroundUSP2
cpAllroundUSP3
Nanny

Nanny

  • Diploma
  • cpHomeCourseType
  • €1690
cpMoreInfoButton

cpProgram Nanny

Vind jij het vertederend om kinderen van dichtbij te zien opgroeien? Ben jij begaan met de opvoeding, het welzijn en het geluk van kinderen? Dan is deze opleiding iets voor jou! In 7 modules leer jij alles over hoe je verantwoord en vol vertrouwen mee instaat voor de opvoeding en de scholing van een kind!

Na deze cursus ken jij als Nanny alle aspecten van de job. Die baan is trouwens buitengewoon gevarieerd en veelzijdig! Het is zoveel meer dan gewoon oppassen. Jij bent dé vertrouwenspersoon voor ouder en kind. Binnen het gezin ben jij een toegankelijk aanspreekpunt. Je biedt een helpende hand én een luisterend oor. Zo zie je kinderen hun eigen weg in het leven zoeken. Hun dankbaarheid krijg je er voor niets bij!

savingsOnAllround

cpBlogsHeading

cpTestimonialsHeading

cpT1Name
cpT1Name

cpT1Testimonial

cpT2Name
cpT2Name

cpT2Testimonial

cpT3Name
cpT3Name

cpT3Testimonial

interestsCarouselHeader

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-