Office manager, cpProfessionWithFuture

Elke succesvolle organisatie werkt met bekwame Office Managers. Als Office Manager ben je namelijk dé drijfkracht achter een sterke administratie.

Als office manager ben je van alle markten thuis. Je verricht dagelijkse administratieve taken, je communiceert professioneel met klanten en je schrijft foutloos zakelijke brieven in een vreemde taal. Je bent dan ook onmisbaar in elke tak van het bedrijf!

Met deze thuisstudie allround Office Manager, ben jij overal inzetbaar. Na zes modules beheers jij elke discipline die een professional nodig heeft. Je kent de meest courante computerprogramma's en geeft je talen een boost om ook internationale bedrijfscontacten binnen te rijven. Zo heb jij een streepje voor tijdens sollicitaties!

Het geheim van succesvol management is niet alleen het innoveren van de zichtbare processen, maar ook het inspireren en motiveren van de mensen die ze uitvoeren.

onbekend
cpWouldYou
 • je carrière een positieve draai geven en snel starten als Office Manager
 • meer verdienen door extra verantwoordelijkheid op te nemen binnen je bedrijf
 • professioneel leren werken met Word, Excel, Outlook en PowerPoint
 • jezelf aantrekkelijker maken op de arbeidsmarkt
 • comfortabel thuis studeren op je eigen tempo en op je eigen manier
Office Manager (Allround)
cpEducationTypeProfessional
Centrum voor Afstandsonderwijs
cpCourseTypeHome
9-12 month.plural cpCourseTypeHomeDurationSuffix
cpAllroundCourse
cpCourseTypeDiplomaPrefix diploma

€1089

cpProgram Office Manager (Allround)

cpAllroundModalIntroText

cpAllroundHomeModalBody

Basiscursus Administratie
3-6 month.plural cpCourseTypeHomeDurationSuffix

cpObligatoryChildCapital: Basiscursus Administratie

Als administratief talent ben jij multi-inzetbaar op de arbeidsmarkt. Je benut je skills in verschillende functies, van receptionist, medewerker secretariaat, kantoorbediende tot persoonlijk assistente. Je beheerst een gevarieerd takenpakket en bent zo een onmisbare schakel binnen elk bedrijf.

Je bent professioneel, organiseert vergaderingen, communiceert helder met klanten en collega’s en hebt een uitstekenede computerkennis. Daarnaast zijn ook eenvoudige boekhoudkundige taken voor jou geen probleem. Dit alles en méér leer jij in deze praktijkgerichte cursus zodat je met je diploma direct aan de slag kan!

allroundModuleSavings

readMore
Word
3-6 month.plural cpCourseTypeHomeDurationSuffix

cpObligatoryChildCapital: Word

Iedereen kent het tekstverwerkingsprogramma Word. Wil jij als beginner alle mogelijkheden van het programma leren kennen? Zin om als gevorderde je skills aan te scherpen en uit te groeien tot een echte Word-expert? Dan is deze thuisstudie waar jij naar op zoek bent!

Aan de hand van duidelijke schermvoorbeelden leer je stap voor stap alle basisfuncties van Word gebruiken. Zo maak je kennis met tekst-, alinea-, en paginaopmaak. Wanneer je deze vaardigheden beheerst, komen geavanceerde onderwerpen aan bod. Denk maar aan het gebruik van tabellen, thema´s, sjablonen of grafische elementen.

Zowel op het werk als in je privé maak jij al gauw de meest overzichtelijke documenten en professionele bestanden. Word heeft geen geheimen meer voor je!

De cursus is ontwikkeld voor Microsoft Office 365. Daarom is het aan te raden om deze te volgen met deze versie of Microsoft Office 2021. Daarnaast verschilt het programma voor Windows erg van dat voor Mac. Deze cursus is opgesteld voor de Windows-versie.

allroundModuleSavings

readMore
Excel
3-6 month.plural cpCourseTypeHomeDurationSuffix

cpObligatoryChildCapital: Excel

Wil jij je digitale wapenarsenaal uitbreiden? Wil je professioneel werken met een van de populairste professionele softwareprogramma's? Dan is deze praktische thuisstudie Excel een rechtstreeks ticket naar een betere job en meer werkgelegenheid!

Van thuis uit en tegen de scherpste prijs bestudeer je de ins en outs van Excel. Je leert hoe je Excel laat werken voor jou en niet andersom. Complexe automatische berekeningen, gedetailleerde en aanpasbare grafieken, macro's, draaitabellen, ... dit wordt allemaal kinderspel voor jou.

De cursus is samengesteld voor Microsoft office 365. Je kan deze cursus volgen met Microsoft office 2016, Microsoft office 2019 en Microsoft office 365.

Na de cursus ben je een volleerd Excel-expert die bij talrijke bedrijven aan de slag kan in een administratieve, commerciële en/of analytische functie. Schrijf je dus als de bliksem in!

allroundModuleSavings

readMore
Outlook
3-6 month.plural cpCourseTypeHomeDurationSuffix

cpObligatoryChildCapital: Outlook

Dankzij Microsoft Outlook beheer je op een duidelijke en overzichtelijke manier al je elektronische post. Je ontdekt hoe Outlook je werk verlicht door je e-mail verkeer efficiënt en ordelijk te maken.

Deze cursus is onmisbaar voor elke gebruiker van Outlook. Op elk niveau binnen een onderneming bespaart een praktisch en efficiënt gebruik van je mailbox enorm veel tijd! Zo leer je je inbox beheren en ontdek je de belangrijkste principes van goed timemanagement en hoe je op een efficiënte en professionele manier communiceert.

Ook thuisgebruikers nemen een voorsprong in hun computergebruik. Je leert hoe je de lijn trekt tussen werk en privé en houdt je mails en agenda dicht bij elkaar.

allroundModuleSavings

readMore
Engels -Zakelijke Communicatie
3-6 month.plural cpCourseTypeHomeDurationSuffix

cpOptionalChildCapital: Engels -Zakelijke Communicatie

Het Engels is de voertaal van de internationale zakenwereld. Wie zijn business op de internationale kaart wil zetten, spreekt maar beter een woordje Engels.

Met deze thuisstudie Engels-Zakelijke Communicatie kies je voor efficiëntie. Je leert je alle woordenschat, grammatica en uitspraaktechnieken die je nodig hebt om professionele contacten te leggen in het Engels. Je studeert dus enkel de onderwerpen en regels die relevant zijn voor het bedrijfsleven!

Van thuis uit leer je zakelijk communiceren via mail, telefoon en mondeling en dit in slechts een paar maanden! Ideaal voor professionals die binnenkort Engels moeten spreken voor hun job. Je zal ook merken dat een woordje Engels wonderen doet voor jouw jobkansen. Sounds good? Schrijf je nu in!

allroundModuleSavings

readMore
Frans - Zakelijke Communicatie
3-6 month.plural cpCourseTypeHomeDurationSuffix

cpOptionalChildCapital: Frans - Zakelijke Communicatie

Ken je een aardig woordje Frans, maar schiet jouw kennis tekort in zakelijke situaties of professionele omgevingen? Wil je vakkundig in het Frans vergaderen? Dan is deze thuiscursus jouw ding! Ideaal voor wie op het werk in contact komt met Franstalige klanten of collega´s!

Deze praktijkgerichte thuisopleiding is geschikt voor al wie een basiskennis Frans heeft. De cursus versterkt je communicatieve skills en breidt je woordenschat uit met termen uit de bedrijfswereld. Je leert mails en brieven opstellen, telefoontjes afhandelen, facturen maken,....

Zo heb jij de durf én de kunde om je Frans ook in professionele settings tentoon te spreiden. Dat geeft je carrière een flinke boost in tweetalig België en ver daarbuiten!

allroundModuleSavings

readMore
PowerPoint
3-6 month.plural cpCourseTypeHomeDurationSuffix

cpObligatoryChildCapital: PowerPoint

Tegenwoordig worden bijna alle presentaties voorzien van visuele ondersteuning via PowerPoint. Tijdens deze cursus ontdek jij hoe je een boeiende presentatie maakt die je boodschap helder overbrengt!

Je leert allereerst de basis van PowerPoint. Je bereidt de slideshow voor, kiest de juiste template en zorgt dat de slides duidelijk leesbaar zijn. Vervolgens ontdek je hoe je tabellen, pijlen en diagrammen moet invoegen, zodat je alle nodige informatie op een mooie manier kan presenteren.

Daarna krijg je het tekstuele gedeelte van je presentatie onder de knie en leer je hoe je een tekst als leidraad kan gebruiken, zonder je slides vol te proppen met lange zinnen. Tot slot ga je ook aan de slag met afbeeldingen, animaties en overgangen zodat jouw slideshow steeds aantrekkelijk blijft.

allroundModuleSavings

readMore
Allround Officemanagement thuisstudie
cpSkillsAndSkills
 • Professioneel mailen/brieven schrijven, telefoneren en presenteren
 • Jongleren met Word, Excel, PowerPoint en Outlook voor dagdagelijkse en complexere taken
 • Zakelijk communiceren met internationale klanten/leveranciers in een vreemde taal
Allround Officemanagement thuisstudie
cpFutureOpportunities
 • Office manager
 • Management assistant
 • Administratief medewerker

cpPracticalInfo

cpStudyProgress

Je kan direct aan de slag na je inschrijving! De digitale cursus staat binnen de minuut op jouw profielpagina. De papieren versie gaat onmiddellijk op de post en deze ontvang je snel thuis. Dankzij de flexibiliteit van een thuisstudie studeer je waar en wanneer je wil. Je krijgt een jaar lang begeleiding van een gepassioneerd topdocent via een online platform, dus je staat er niet alleen voor! Wanneer je slaagt voor jouw opleiding, versturen wij jou het diploma.

De cursus is samengesteld voor de Microsoft office 365 versie. Je kan deze cursus volgen met de versies Microsoft office 2016, Microsoft office 2019 en Microsoft office 365.

cpFinancialInfo

Office Manager (Allround)
cpEducationTypeProfessional
Centrum voor Afstandsonderwijs
cpCourseTypeHome
9-12 month.plural cpCourseTypeHomeDurationSuffix
cpAllroundCourse
cpCourseTypeDiplomaPrefix diploma

€1089

partPayCourse

partPayInfoWithSchema

terms
€270 cpOnSubscribe
€226.53 partPayStep
€226.53 partPayStep
€226.53 partPayStep
€226.53 partPayStep

partPaySavings

(partPayInStep3)
betaling_termijnen_500px.jpg

cpGoodToKnowAboutCourse Office Manager (Allround)

cpWhyChooseCompany Centrum voor Afstandsonderwijs

Het Centrum Voor Afstandsonderwijs is de belangrijkste opleidingsverstrekker van opleidingen in afstandsonderwijs in Vlaanderen. Door de jarenlange ervaring heeft de school een groot en gebalanceerd opleidingsaanbod uitgebouwd met relevante opleidingen voor de arbeidsmarkt. Kiezen voor het Centrum Voor Afstandsonderwijs is kiezen voor flexibel studeren waarbij je toch persoonlijk begeleid wordt door gemotiveerde en professionele docenten.

appDownloadTitle
cpHomeUSP1
cpHomeUSP2
cpHomeUSP3

cpBlogsHeading

cpTestimonialsHeading

Simon D.
Simon D.

Astrid Verhulst reageert zeer snel, en heeft zelfs speciaal een extra filmpje gemaakt voor een vraag die ik had. 

Karen
Karen

Het was een zeer boeiende cursus, zeer goed opgesteld en zeer duidelijk. Het studeren ging daardoor erg vlot! Ook mooie verzorgde map met cursus in.

Marijke
Marijke

Ik vind de cursus heel interessant, duidelijk en uitstekend opgevat.

interestsCarouselHeader