Make-upartiest, cpProfessionWithFuture

Ben je al aan de slag als make-upartiest en wil je jouw klanten iets nieuws aanbieden of je verder specialiseren? Dan is deze opleiding iets voor jou! Je specialiseert je in meerdere technieken tegelijk en speelt zo in op de wensen van de klant. Ontdek hoe je de ideale look creëert en welke materialen en schoonheidsproducten je daarvoor best gebruikt.

Onze ervaren docenten tonen je hoe je tijd wint met airbrushpistolen en vertellen je alles over contouringtechnieken. Je leert hoe je opvallende eyeliner kan aanbrengen om de ogen van je klant te doen stralen.

Dankzij deze opleiding breid je je aanbod uit en trek je mogelijk een nieuw publiek. Schrijf je snel in!

Makeup is not a mask that covers up your beauty; it's a weapon that helps you express who you are from the inside.

François Nars
cpWouldYou
 • originele, uitdagende en surreële looks creëren
 • professioneel leren werken met allerlei make-upproductjes
 • alles leren over extreme contouring, highlighting, airbrush en nog zoveel meer
 • jouw expertise als visagist verder verdiepen en verfijnen
 • snel aan de slag achter de schermen bij film, theater, tv of modeshows
Make-up Artist Experttraining
cpEducationTypeProfessional
Centrum voor Avondonderwijs
cpCourseTypeGroup
19 cpCourseTypeDurationLesson cpLessonsPer 3 cpHoursPerClass
cpAllroundCourse
cpCourseTypeDiplomaPrefix diploma

€1390

cpProgram Make-up Artist Experttraining

cpAllroundModalIntroText

cpAllroundGroupModalBody

Make-up Artist Special Effects
5 cpCourseTypeDurationLesson cpLessonsPer 3 cpHoursPerClass

cpObligatoryChildCapital: Make-up Artist Special Effects

Zou jij graag met behulp van make-up levensechte zombies of fantasyfiguren tot leven doen komen? Wil je werken in de bruisende wereld van film, theater en tv-series en mee ongelofelijke illusies creëren. Schrijf je dan vandaag nog in voor de opleiding Special Effects FX make-up!

Als visagist(e) met specialisatie in FX-Make-Up kan je bovendien veel meer cliënten aantrekken dan voorheen. Denk maar aan de hype rond Halloween, themafeestjes, vrijgezellenavonden, special events… Heel wat meer jobkansen!

Deze praktijkgerichte cursus biedt veel mogelijkheden om je talenten te ontplooien en je skills aan te scherpen. Er zijn meerdere cursussen Special Effects FX Make-Up per jaar, zodat je kan starten wanneer het jou het beste uitkomt.

allroundModuleSavings

readMore
Special Effects uitbreiding
4 cpCourseTypeDurationLesson cpLessonsPer 4 cpHoursPerClass

cpObligatoryChildCapital: Special Effects uitbreiding

Dit komt misschien als een grote schok, maar de zombies uit The Walking Dead zijn nep! Het zijn eigenlijk acteurs en hun enge, bloederige uiterlijk is het werk van visagisten gespecialiseerd in Special Effects make-up. We weten het, het is veel om te verwerken. Maar goed nieuws! Na deze cursus heb jij alle vaardigheden om zelf de persoon te zijn die verantwoordelijk is voor het omtoveren van normale acteurs tot levensechte monsters!
 
Volgde je eerder de opleiding Make-Up Special Effects en wil je je nu nog meer verdiepen in de wereld van special effects make-up? Dan is deze vervolgcursus perfect voor jou! Deze praktijkgerichte opleiding maakt jou helemaal klaar voor een job als professionele visagist! Met de skills die je leert in deze praktijkgerichte opleiding laat jij zombies en andere fantasyfiguren levensecht lijken. Perfectioneer je special effect make-upskills en wie weet zie jij jouw creaties binnenkort op het grote scherm!

allroundModuleSavings

readMore
Make-up Airbrush
4 cpCourseTypeDurationLesson cpLessonsPer 4 cpHoursPerClass

cpObligatoryChildCapital: Make-up Airbrush

Wil jij je vaardigheden als Make-Up Artist uitbreiden? Dan is de professionele dagopleiding Airbrush iets voor jou. Want tijdens deze cursus leer je de meest courante technieken om deze stijl perfect toe te passen. Laat de make-upborstels en penselen dus maar achterwege en ga voor een mooi resultaat dat doet stralen!

Onder leiding van ervaren docenten leer hoe je professioneel aan de slag gaat met deze handige spuitpistooltjes om een mooie make-up aan te brengen die doet stralen. Ontdek hoe je de juiste look creëert en deze tot in de puntjes tot leven brengt op het gezicht van je klanten. Met deze boeiende en prachtige techniek ga je steeds voor een fabuleus resultaat waar iedereen van versteld staat.

Interesse? Schrijf je dan snel in!

allroundModuleSavings

readMore
Make-Up doorheen de jaren
5 cpCourseTypeDurationLesson cpLessonsPer 3 cpHoursPerClass

cpObligatoryChildCapital: Make-Up doorheen de jaren

Klaar voor een reis door de tijd? Wil jij meer weten over de trends en technieken rond de cosmetica van vroeger? Volgde je al eerder een opleiding Make-Up Basics en ben je nu klaar voor een nieuwe uitdaging? Deze praktijkgerichte cursus neemt je mee op avontuur naar de schoonheidswereld door de jaren heen!
 
Cosmetica evolueert voortdurend. Daarom is het leuk om terug te kijken in de tijd om te zien hoe ver de make-up die we vandaag gewend zijn, is gekomen. Wil je eruitzien alsof je rechtstreeks uit The Great Gatsby komt? Deze interessante opleiding leert je meer over de typische looks van de jaren ’20, ’30, ’40, ’50… en hoe je ze aanbrengt op jezelf en anderen!
 

allroundModuleSavings

readMore
Make-up Artist: Experttraining avondschool
cpSkillsAndSkills
 • Je weet hoe je een 'extreme version' van contouring toepast die mooi en gewaagd oogt.
 • Je gaat volop voor een egaal effect met airbrushpistooltjes.
 • Jij weet hoe je de meest uitdagende en originele looks creëert.
Volwassenenonderwijs Make-up Artist: Experttraining
cpFutureOpportunities
 • Zelfstandig visagist, make-upartiest of schoonheidsspecialist
 • Medewerker in een beautysalon
 • Stylist achter de schermen bij film, theater, tv of modeshows

cpStartingDatesGroupCourse Make-up Artist Experttraining

startdataEmpty

cpPracticalInfo

cpStudyDays

De opleiding Make-up Artist Experttraining bestaat uit meerdere modules van in totaal 19 lessen. De lessen duren tussen 4 en 6 uur. Je hebt elke week op dezelfde dag les. In het overzicht met de startdata van de opleiding Make-up Artist Experttraining vind je per lessenreeks alle lesdagen terug.

cpClickHereForStartingDates

cpFinancialInfo

Make-up Artist Experttraining
cpEducationTypeProfessional
Centrum voor Avondonderwijs
cpCourseTypeGroup
19 cpCourseTypeDurationLesson cpLessonsPer 3 cpHoursPerClass
cpAllroundCourse
cpCourseTypeDiplomaPrefix diploma

€1390

partPayCourse

partPayInfoWithSchema

terms
€810 cpOnSubscribe
€691.20 beforeFirstLesson

partPaySavings

(partPayInStep3)
betaling_termijnen_500px.jpg

cpGoodToKnowAboutCourse Make-up Artist Experttraining

cpWhyChooseCompany Centrum voor Avondonderwijs

Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is de belangrijkste opleidingsverstrekker van Vlaanderen op het gebied van professionele opleidingen voor volwassenen. Er worden lessen georganiseerd in alle grote steden in Vlaanderen zodat je steeds in jouw buurt kan studeren. Kiezen voor het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is kiezen voor studeren in een inspirerende omgeving. Je kan rekenen op gemotiveerde en professionele docenten.

appDownloadTitle
cpGroupUSP1
cpGroupUSP2
cpGroupUSP3

cpBlogsHeading

cpTestimonialsHeading

CINDY
CINDY

Ik was heel blij met Pascal als leerkracht. Als hij nog andere cursussen in Hasselt geeft, ben ik zeker geneigd om deze te volgen.

NELE
NELE

De lessen verliepen heel goed! We kregen de juiste uitleg, kregen de hulp die we nodig hadden. De docent is lief en vriendelijk en kent haar vak. Ze neemt ook de tijd om alles goed uit te leggen. Het lokaal viel ook goed mee. Omdat we met zo weinig waren, was het groot genoeg. Ik vind niet dat er punten te verbeteren zijn. Alleen de opleiding wat langer laten lopen zodat we nog meer kunnen leren.    

Tina
Tina

Sinds ik deze opleiding heb gevolgd en mijn creaties deel via facebook ben ik al verschillende keren gevraagd voor feestjes en evenementen, toffe cursus!

interestsCarouselHeader