Bekwame kok- en restauranthouders hebben de wereld voor zich. Je krijgt bonussen, promoties en reiskansen of je stampt zelf een succesvolle zaak uit de grond.
En dat is slechts de kers op de taart. Je verbetert voortdurend verschillende vaardigheden. Sales, marketing, klantenservice, onderhoud, waren- en drankenkennis ... staan dagelijks op het menu. Daarbovenop ontmoet jij elke dag talrijke gasten die nieuwe kansen met zich meebrengen!
Klaar voor een carrière als kok-en restauranthouder? Schrijf je dan nu in voor deze thuiscursus. Je leert alle knepen van het vak en krijgt de fiscale aspecten en hygiënevoorschriften duidelijk voorgeschoteld.
To be a good cook you have to have a love of the good, a love of hard work, and a love of creating.
cpStartNewCarreer Kok - Restauranthouder. cpChooseQualityEducationWith Centrum voor Afstandsonderwijs.
De kunst van het (ver)bouwen: vier redenen om een professionele bouw- en renovatiecoördinator in te schakelen
fCompareCourses
fCompareMax3Courses
-