cpHomeBreadcrumb / Koken & Bakken /Kok - Restauranthouder

Kok - Restauranthouder

  • Diploma
  • cpHomeCourseType
  • 3-6 cpHomeCourseMonths
  • Centrum voor Afstandsonderwijs
  • cpEducationTypeProfessional
449.00

Kok, cpProfessionWithFuture

Bekwame kok- en restauranthouders hebben de wereld voor zich. Je krijgt bonussen, promoties en reiskansen of je stampt zelf een succesvolle zaak uit de grond.

En dat is slechts de kers op de taart. Je verbetert voortdurend verschillende vaardigheden. Sales, marketing, klantenservice, onderhoud, waren- en drankenkennis ... staan dagelijks op het menu. Daarbovenop ontmoet jij elke dag talrijke gasten die nieuwe kansen met zich meebrengen!

Klaar voor een carrière als kok-en restauranthouder? Schrijf je dan nu in voor deze thuiscursus. Je leert alle knepen van het vak en krijgt de fiscale aspecten en hygiënevoorschriften duidelijk voorgeschoteld.

To be a good cook you have to have a love of the good, a love of hard work, and a love of creating.

Julia Child
cpWouldYou
  • zelf een restaurant, foodbar of taverne openen
  • weten wat er allemaal komt kijken bij het openen van je eigen horecazaak
  • alles leren over het reilen en zeilen in de keuken
  • geld verdienen met je persoonlijke passie voor lekker eten
  • comfortabel thuis studeren op je eigen tempo en op je eigen manier
Kok - Restauranthouder
  • Diploma
  • cpHomeCourseType
  • 3-6 cpHomeCourseMonths
  • cpEducationTypeProfessional
  • 449.00
cpProgram Kok - Restauranthouder
Kok - Restauranthouder online cursus
cpCourseContent
  • Starten met je eigen zaak
  • Keukentechnologie
  • Warenkennis
  • Serveerkunde
  • Drankenkennis
  • Veiligheid en hygiëne in de keuken
  • Keukenuitrusting en apparatuur
Studeren Kok - Restauranthouder
cpSkillsAndSkills
  • Verschillende ingrediënten en voedingswaren op een correcte manier bewaren
  • Voldoen aan de veiligheids- en hygiënevoorschriften
  • Weten hoe je je eigen succesvolle zaak lanceert
Kok - Restauranthouder studeren
cpFutureOpportunities
  • Kok
  • Restauranthouder
  • Traiteur
  • Medewerker in de horeca
cpTeachers Kok - Restauranthouder

cpPracticalInfo

Je kan direct aan de slag na je inschrijving! De digitale cursus staat binnen de minuut op jouw profielpagina. De papieren versie gaat onmiddellijk op de post en deze ontvang je snel thuis. Dankzij de flexibiliteit van een thuisstudie studeer je waar en wanneer je wil. Je krijgt een jaar lang begeleiding van een doorwinterd restauranthouder met een getrainde neus voor kwaliteit en business via een online platform, dus je staat er niet alleen voor!

cpFinancialInfo

Je betaalt voor deze opleiding Kok - Restauranthouder maar 449.00 euro. Hiervoor krijg je een geïllustreerd cursusboek, één jaar praktijkgerichte begeleiding van een topdocent en meester chef-kok, toegang tot extra interactief lesmateriaal op ons online leerplatform én de mogelijkheid om binnen de vijf jaar gratis examen af te leggen op één van onze examenlocaties! Alle ingrediënten voor een knallende start als Kok.

Kok - Restauranthouder
  • Diploma
  • cpHomeCourseType
  • 3-6 cpHomeCourseMonths
  • 449.00

cpStartNewCarreer Kok - Restauranthouder. cpChooseQualityEducationWith Centrum voor Afstandsonderwijs.

cpGoodToKnowAboutCourse Kok - Restauranthouder

Het Centrum Voor Afstandsonderwijs is de belangrijkste opleidingsverstrekker van opleidingen in afstandsonderwijs in Vlaanderen. Door de jarenlange ervaring heeft de school een groot en gebalanceerd opleidingsaanbod uitgebouwd met relevante opleidingen voor de arbeidsmarkt. Kiezen voor het Centrum Voor Afstandsonderwijs is kiezen voor flexibel studeren waarbij je toch persoonlijk begeleid wordt door gemotiveerde en professionele docenten.

cpHomeUSP1
cpHomeUSP2
cpHomeUSP3

cpBlogsHeading

cpTestimonialsHeading

testimonial-picture
INGE V.

Met mijn nieuwe partner wilde ik graag een brasserie opstarten, maar ik diende me nog in orde te stellen met de vestigingswet. Dankzij deze uitgebreide thuisstudie ben ik nu de trotse eigenares van mijn eigen zaak!

testimonial-picture
STIJN K.

Ik werk al jaar en dag in ons familierestaurant. Dankzij deze cursus behaalde ik mijn vestigingsattest en ben ik onafhankelijk van mijn personeel.

testimonial-picture
ERIC G.

Ik ben al enkele jaren gepassioneerd hobbykok, maar wilde graag meer professionele technieken aanleren. Dat is me dankzij deze cursus gelukt!

Reviews

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0