Interieurstylist Expert, schilder je stempel in elke ruimte

Ben je al bekend met de basisprincipes van interieurstyling en heb je de opleiding 'Interieurstylist Basis' succesvol afgerond? Dan is het tijd om je kennis en vaardigheden naar een hoger niveau te tillen met onze uitgebreide thuisstudie 'Interieurstylist Expert'!
 
In deze modulaire thuisopleiding bouw je voort op de fundamenten die je hebt geleerd in de basisopleiding. We gaan dieper in op de verschillende stijlen binnen de designwereld en verkennen geavanceerde digitale tools en software (SketchUp 3D), interessante marketingtechnieken (Homestaging), gevorderde licht- en afwerkingstechnieken en zelfs de oude filosofie Feng Shui. Klaar om jouw oog voor detail de verfijnen? Schrijf je dan snel in!
 

Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.

Steve Jobs
cpWouldYou
 • van thuis uit geavanceerde technieken leren toepassen om unieke en indrukwekkende interieurontwerpen te creëren
 • een grondig begrip ontwikkelen van verschillende designstijlen en hoe je deze integreert in jouw ontwerpen
 • leren werken met geavanceerde digitale tools en software, zoals SketchUp 3D, om gedetailleerde en realistische interieurvisualisaties te maken
 • leren hoe je met zorgvuldige selectie van kleuren, materialen en decoratieve elementen de perfecte sfeer creëert in elke ruimte
Interieurstylist Expert
cpEducationTypeProfessional
Centrum voor Afstandsonderwijs
cpCourseTypeHome
9-12 month.plural cpCourseTypeHomeDurationSuffix
cpAllroundCourse
cpCourseTypeDiplomaPrefix diploma

€990

cpProgram Interieurstylist Expert

cpAllroundModalIntroText

cpAllroundHomeModalBody

Verlichtingsadviseur
3-6 month.plural cpCourseTypeHomeDurationSuffix

cpObligatoryChildCapital: Verlichtingsadviseur

Een huiselijke living? Een behaaglijke slaapkamer? Een aangepaste verlichtingskeuze zorgt altijd en overal voor gezelligheid! Word jij als interieurvormgever geconfronteerd met de vraag naar degelijk verlichtingsadvies? Wil jij je als elektrotechnicus verder specialiseren? Verkoop je verlichting en wil je klanten optimaal advies verlenen? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Tijdens deze praktijkgerichte thuiscursus maak je kennis met de basisprincipes van elektriciteit. Je komt alles te weten over lampen en lichtbronnen. Je leert werken met lichtberekeningen. Je leert ook een gepersonaliseerd lichtplan opstellen voor elke ruimte en voor elk gebouw, van woonkamers tot winkels. Met jouw advies wordt een donker huis een zonnige thuis. Licht brengt leven!

allroundModuleSavings

readMore
Feng Shui
3-6 month.plural cpCourseTypeHomeDurationSuffix

cpObligatoryChildCapital: Feng Shui

Feng Shui is een filosofie gebaseerd op oude Chinese benaderingen van onze leefomgeving. Dankzij deze opleiding Feng Shui breng je harmonie in je woon- en werkomgeving. Op die manier verbeter je jouw levensgeluk, welvaart en werklust. Deze Oosterse leer is momenteel erg populair en succesvol!

Iedereen die Feng Shui thuis of op kantoor toepast, kan prachtige resultaten verwachten en zal gauw een verbetering voelen in de kwaliteit van zijn dagelijkse leven. Feng Shui gaat vooral over het creëren en verzamelen van krachtige en gunstige chi. Deze chi zorgt ervoor dat je positieve mogelijkheden in je leven zal aantrekken.

allroundModuleSavings

readMore
Vastgoedstylist Homestaging
3-6 month.plural cpCourseTypeHomeDurationSuffix

cpObligatoryChildCapital: Vastgoedstylist Homestaging

Homestaging, of vastgoedstyling, is dé trend in de immosector. Met deze hippe marketingtechniek verkoop je woningen in een handomdraai, en dat tegen de beste marktprijs! Beter dan wie ook match jij het interieur van een pand aan potentiële kopers. Zo maak je in de vastgoedbranche snel naam als topstylist.

Onderzoek toont aan dat mooi ingerichte panden sneller verkopen dan lege woningen. Jouw expertise helpt verkopers en makelaars: voor hen ben je onmisbaar!

Laat je creativiteit de vrije loop! Ontdek hoe je een volledig gebouw in geen tijd opknapt én uniek inricht. Je maakt kennis met allerlei stijlen, kleuren en technieken. Zo zet je sterke punten in de verf en werk je aandachtspunten weg. Verkoopsucces gegarandeerd!

allroundModuleSavings

readMore
SketchUp 3D
3-6 month.plural cpCourseTypeHomeDurationSuffix

cpObligatoryChildCapital: SketchUp 3D

Is design jouw middle name? Wil je ontwerpen professioneel uitwerken om zo je werkgever of klanten nog meer overtuigen? Dan is de thuisstudie SketchUp 3D echt iets voor jou!

SketchUp is zowat het meest gebruikte programma voor het maken van 3D-modellen ter wereld. Met SketchUp maak je creatieve en realistische ontwerpen van huizen, meubels en tuinen. Zo neem je jouw klanten helemaal mee in je verhaal!

Deze thuiscursus is heel praktijkgericht. Je leert 3D-plannen en tekeningen maken met de PRO-versie om het idee van je klant in een professioneel ontwerp te vertalen. Nadien breid je SketchUp uit met plug-ins en scripts. Jouw ontwerpen staan al gauw bekend om hun professionaliteit en creativiteit, een plus voor elke klant!

allroundModuleSavings

readMore
Interieurstylist Expert online cursus
cpSkillsAndSkills
 • Jij mixt en matcht designstijlen als een meester voor verbluffende interieurs.
 • Jij creëert gedetailleerde interieurontwerpen met geavanceerde digitale tools.
 • Jij verleidt potentiële kopers met betoverende homestagingtechnieken.
 • Professioneel ontwerpen en tekenen in 3D? Jij doet het met gemak!
 • Je weet hoe je snel start als zelfstandig interieurexpert.
Studeren Interieurstylist Expert
cpFutureOpportunities
 • Zelfstandig interieurdesigner
 • Stylist voor vastgoed
 • Interieuradviseur in een meubelwinkel
 • Freelance interieurstylist
cpTeachers Interieurstylist Expert

cpPracticalInfo

cpStudyProgress

Je gaat direct aan de slag na je inschrijving! De digitale cursus staat binnen 1 minuut op jouw profielpagina en op het online studentenplatform. De papieren versie gaat onmiddellijk op de post. Die ligt dus snel bij jou thuis in de brievenbus. Je krijgt een jaar lang begeleiding van gepassioneerde topdocenten via ons online leerplatform. Die docenten staan je bij met tips en feedback. Zo sta jij er nooit alleen voor! Dankzij de flexibiliteit van een thuisstudie studeer je waar en wanneer je maar wil. Wanneer je slaagt voor jouw opleiding, versturen wij jou het diploma.

cpFinancialInfo

Interieurstylist Expert
cpEducationTypeProfessional
Centrum voor Afstandsonderwijs
cpCourseTypeHome
9-12 month.plural cpCourseTypeHomeDurationSuffix
cpAllroundCourse
cpCourseTypeDiplomaPrefix diploma

€990

partPayCourse

partPayInfoWithSchema

terms
€270 cpOnSubscribe
€199.80 partPayStep
€199.80 partPayStep
€199.80 partPayStep
€199.80 partPayStep

partPaySavings

(partPayInStep3)
betaling_termijnen_500px.jpg

cpGoodToKnowAboutCourse Interieurstylist Expert

cpWhyChooseCompany Centrum voor Afstandsonderwijs

Het Centrum Voor Afstandsonderwijs is de belangrijkste opleidingsverstrekker van opleidingen in afstandsonderwijs in Vlaanderen. Door de jarenlange ervaring heeft de school een groot en gebalanceerd opleidingsaanbod uitgebouwd met relevante opleidingen voor de arbeidsmarkt. Kiezen voor het Centrum Voor Afstandsonderwijs is kiezen voor flexibel studeren waarbij je toch persoonlijk begeleid wordt door gemotiveerde en professionele docenten.

appDownloadTitle
cpHomeUSP1
cpHomeUSP2
cpHomeUSP3

cpBlogsHeading

cpTestimonialsHeading

Svajune M.
Svajune M.

Cursus SketchUp 3D was zeer goed en makkelijk te combineren met mijne voltijdse werk. Ga zeker nog een opleiding volgen. Top gedaan!

FANN
FANN

Ik was aangenaam verrast door de begeleiding via de PC. Ik had niet verwacht dat je zo snel feedback krijgt. De docent maakt echt tijd voor je vrij. Top!

MARTIN
MARTIN

Deze cursus kan ik op zoveel verschillende manieren toepassen! Ik richt voor mijn werk ruimtes gezellig in tijdens woonbeurzen. Maar ook mijn familie heb ik al geholpen bij renovaties!  

interestsCarouselHeader

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-