Gezondheidscoach Allround

 • cpCertificationDiploma
 • cpHomeCourseType
 • 9-12 cpHomeCourseMonths
 • cpAllroundCourse
 • Centrum Voor Afstandsonderwijs
995.00

Gezondheidscoach, cpProfessionWithFuture

Streef jij naar eenheid tussen lichaam, geest en ziel? Geloof je in complementaire natuurlijke behandelingen? Dan is deze thuiscursus iets voor jou! De opleiding bestaat uit 4 modules: Life Coach, Bewustzijnscoach, Healing en Natuurlijke Geneeswijzen. Daarnaast heb je nog een vijfde module, waarbij je vanuit je eigen interesse kiest tussen Aromatherapie of Voetreflexoloog (Basis).

Na deze cursus ben jij in staat om het leven van cliënten in balans te brengen, zowel fysiek, mentaal als spiritueel. Jij buigt knelpunten en belemmeringen om in gezondere leefgewoonten. Jij brengt evenwicht in emoties en energieën. Jij reikt mensen oplossingen aan.

Dankzij jouw individueel coachingstraject voelen klanten zich beter in hun vel!

cpWouldYouCaps
 • jezelf onderdompelen in de wereld van aromatherapie, healing, natuurlijke geneeskunde en nog zoveel meer
 • klanten begeleiden naar een gezondere en gelukkigere levensstijl
 • meer verdienen door jouw aanbod als coach, trainer of therapeut uit te breiden
 • zelf een coachingpraktijk starten
 • studeren waar en wanneer je maar wil, helemaal op je eigen tempo en op je eigen manier
Gezondheidscoach Allround
 • cpCertificationDiploma
 • cpHomeCourseType
 • 9-12 cpHomeCourseMonths
 • cpAllroundCourse
 • 995.00
cpProgram Gezondheidscoach Allround
Life Coach - Basis
3-6 cpHomeCourseMonths

cpObligatoryChildCapital: Life Coach - Basis

Doelen bereiken maar ook genieten van het leven. Professionele voldoening maar ook liefde en affectie vinden. We willen het allemaal. Veel mensen kunnen wel wat hulp gebruiken bij hun zoektocht naar geluk. Als life coach ben jij de motor achter deze onderneming. Jij pusht mensen door obstakels, door tegenslagen, verder en verder naar hun doelwit.

Sta jij te popelen om mensen hun leven in eigen handen te laten nemen? Ben jij een mentale defribillator?

Met deze praktijkgerichte thuiscursus leer je hoe je negatieve gevoelens, destructieve denkwijzen en slechte gewoonten overwint. Hierna ben je klaar om een knallende carrière te kickstarten als professioneel life coach die mensen laat bruisen van de energie!

cpShowMoreButton
Bewustzijnscoach
3-6 cpHomeCourseMonths

cpObligatoryChildCapital: Bewustzijnscoach

Zoek jij meer inzicht in wat jou drijft? Ontevreden over bepaalde aspecten van jouw leven of je relaties met anderen? Wil jij andere mensen helpen om hun leven in eigen handen te nemen?

Dan is deze speciaal ontworpen thuiscursus Bewustzijnscoach jouw verlossing!

Van thuis uit en met de online begeleiding van een professioneel vakdocent leer je hoe je terug volledig in voeling met jezelf geraakt. Via Emotional Freedom Techniques verwerk je negatieve ervaringen en laat je destructieve gevoelens los om je nog maar op één ding te focussen: jouw toekomst. Je bestudeert ook technieken om anderen rondom jou te coachen

cpShowMoreButton
Healing
3-6 cpHomeCourseMonths

cpObligatoryChildCapital: Healing

Healing biedt je een ruime waaier aan mogelijkheden om de lichamelijke, emotionele en geestelijke gezondheid te versterken. Tijdens deze opleiding leer je dan ook vertrouwen op je intuïtie en je persoonlijke kracht erkennen. Op die manier voel je je zowel psychisch als fysisch goed in je vel. Bovendien leer je ook hoe je anderen kan begeleiden om het beste uit zichzelf naar boven te halen.

Healing is een complementaire en holistische behandelingsmethode. Deze cursus leert jou de verschillende technieken om spiritueel te groeien. Zo breng je jouw energiesysteem in balans en help je anderen om hun persoonlijk evenwicht terug te vinden!

cpShowMoreButton
Natuurlijke Geneeswijzen
3-6 cpHomeCourseMonths

cpObligatoryChildCapital: Natuurlijke Geneeswijzen

Een gezonde geest in een gezond lichaam is heel belangrijk voor iedereen die zich fit en gezond wil voelen. In deze heldere en praktijkgerichte thuisstudie leer je stap voor stap hoe je via natuurlijke geneesmiddelen en technieken je lichaam in balans brengt. Je leert hoe je bepaalde klachten verhelpt met eenvoudige, complementaire en vaak eeuwenoude middeltjes en technieken. Zowel het fysieke als het mentale aspect komen uitgebreid aan bod!

Deze opleiding is helemaal op maat van iedereen die bewust voor een kwalitatief leven kiest! Wil je meer te weten komen over natuurlijke alternatieven die lichaam en geest terug in balans brengen? Of wil je graag leren hoe je anderen begeleidt en versterkt? Dan is deze praktijkgerichte thuiscursus perfect voor jou!

cpShowMoreButton
Aromatherapie
3-6 cpHomeCourseMonths

cpOptionalChildCapital: Aromatherapie

Heb jij een neus voor geurstoffen van planten? Benieuwd hoe etherische en essentiële oliën vaak voorkomende kwaaltjes kunnen verhelpen? De thuiscursus Aromatherapie leert jou alles over de fleurige wereld van deze holistische therapie die de westerse geneeskunde aanvult waar deze op haar grenzen stuit.

Deze thuisopleiding is speciaal ontwikkeld voor mensen die zich in de boeiende wereld van de aromatherapie willen onderdompelen. Je leert cliënten deskundig advies geven over het gebruik van planten en oliën en verlost hen van fysieke en psychische kwalen. Daarnaast bekijk je ook hoe planten met schoonheidsproducten te combineren zijn.

Schrijf je in en leg de basis voor een uitdagende carrière in de aromatherapie.

cpShowMoreButton
Voetreflexoloog Basis
3-6 cpHomeCourseMonths

cpOptionalChildCapital: Voetreflexoloog Basis

Onze voeten krijgen heel wat te verduren. Op een gewone dag zetten we duizenden stappen. Ook tijdens een natuurwandeling of een sporttraining ervaren onze voeten een enorme druk. Dat heeft een impact op heel ons lichaam. Gezonde en verzorgde voeten zijn dan ook van onschatbare waarde.

Heb je interesse in alternatieve en complementaire behandelingsmethoden? Wil je leren hoe je iemand verwent met een heerlijk ontspannende voetmassage? Dan is deze thuiscursus voetreflexologie zeker iets voor jou!

Tijdens deze opleiding leer je de voet van binnen en van buiten kennen. Aan de hand van verschillende drukpunten ontdek je relaxerende massagetechnieken. Je leert een volledige massagesessie op te bouwen. Zo verhelp je allerhande kwaaltjes!

cpShowMoreButton
Allround Holistisch Gezondheidstherapeut thuisstudie
cpSkillsAndSkills
 • De fysieke, mentale, emotionele en spirituele toestand van mensen ontleden
 • Emotional freedom techniques beheersen en vakkundig toepassen
 • Het energiesysteem en emoties terug in balans brengen
 • Allerhande problemen verhelpen via alternatieve behandelingen
Allround Holistisch Gezondheidstherapeut thuisstudie
cpFutureOpportunities
 • Medewerker in een gezondheidsinstituut, wellnesscentrum of coachingsbureau
 • Zelfstandig gezondheidscoach
cpYouCanStartEveryDay
home-course-banner-1
home-course-banner-2
home-course-banner-3
home-course-banner-4
home-course-banner-5
home-course-banner-6
cpTeachers Gezondheidscoach Allround

cpPracticalInfo

Je kan direct aan de slag na je inschrijving! De digitale cursus staat binnen 1 minuut op jouw profielpagina en op het online studentenplatform. De papieren versie doen we onmiddellijk op de post. Die vind je dus snel bij jou thuis in de brievenbus. Vanaf dag één krijg je via het interactief studentenplatform begeleiding van een gepassioneerd topdocent. Deze docent staat je bij met feedback, tips en tricks. En dat een jaar lang! Je staat er dus nooit alleen voor. Dankzij de flexibiliteit van een thuisstudie studeer je bovendien waar en wanneer je maar wil. Pas als je er helemaal klaar voor bent, leg je examens af op één van onze examenlocaties. Geslaagd? Bravo, je bent nu de trotse eigenaar van het diploma Gezondheidscoach Allround!

cpFinancialInfo

Je betaalt voor deze modulaire opleiding Gezondheidscoach Allround maar 995.00 euro. Hiervoor krijg je per module een diepgaande cursus met een schat aan informatie. Daarnaast geniet je een jaar lang van professionele online begeleiding van een gediplomeerd docent met ruime therapeutische ervaring. Je krijgt bovendien toegang tot ons online studentenplatform én de mogelijkheid om binnen een termijn van vijf jaar gratis examen af te leggen. Dat kan op één van onze verschillende examenlocaties. Kortom, je ontvangt alle middelen om je als Gezondheidscoach vakkundig te ontplooien!

Gezondheidscoach Allround
 • cpCertificationDiploma
 • cpHomeCourseType
 • 9-12 cpHomeCourseMonths
 • cpAllroundCourse
 • 995.00

cpStartNewCarreer Gezondheidscoach Allround. cpChooseQualityEducationWith Centrum Voor Afstandsonderwijs.

cpGoodToKnowAboutCourse Gezondheidscoach Allround

Het Centrum Voor Afstandsonderwijs is de belangrijkste opleidingsverstrekker van opleidingen in afstandsonderwijs in Vlaanderen. Door de jarenlange ervaring heeft de school een groot en gebalanceerd opleidingsaanbod uitgebouwd met relevante opleidingen voor de arbeidsmarkt. Je geniet van voordelig inschrijvingsgeld omdat je gebruik kan maken van opleidingscheques en de kmo-portefeuille. Kiezen voor het Centrum Voor Afstandsonderwijs is kiezen voor flexibel studeren waarbij je toch persoonlijk begeleid wordt door gemotiveerde en professionele docenten.

cpHomeUSP1
cpHomeUSP2
cpHomeUSP3

cpBlogsHeading

cpTestimonialsHeading

HYACINTHE M.
HYACINTHE M.

Deze cursus is perfect als je het noorden even kwijt bent, overspannen bent en nood hebt aan een klare, duidelijk weg. Ik raad het absoluut iedereen aan!

KLARA V.H.
KLARA V.H.

Als studentenbegeleider kom ik bijna dagelijks in contact met studenten die gestresseerd zijn door hun examen, die hun opleiding niet meer zien zitten of die niet weten hoe het verder moet. Dit komt steeds vaker voor. Tot nu toe wist ik daar vanuit mijn opleiding een beetje raad mee, maar naar mijn gevoel miste er iets. Sinds ik de cursus gevolgd heb, pas ik bepaalde technieken toe op mijn studenten en ik merk dat dit hen echt helpt bij het oplossen van hun individueel probleem.

TANJA S.
TANJA S.

Ik heb de cursus gezondheidstherapie gevolgd voor mezelf en voor mijn kinderen. Ik wilde graag op een natuurlijke manier mijn kwaaltjes aanpakken, het immuunsysteem van mijn jongens een boost geven voor de winter en een betere kijk op het leven hebben. Ik ben nu veel gelukkiger.