Businessmanager, cpProfessionWithFuture

Goede business managers laten bedrijven groeien. Ze herkennen continu belangrijke kansen en pushen het bedrijf naar meer winst. Daarom genieten ze vaak van talrijke exclusieve voordelen zoals dikke bonussen, veel verantwoordelijkheid en vooral vrijheid.

Een bekwaam business manager heeft echter grondig inzicht nodig in de manier waarop bedrijven opereren. Deze kennis verwerf je allemaal in de thuiscursus Business Management. Je leert alle knepen van het vak om als professioneel business manager pur sang aan de slag te gaan!

Na het voltooien van deze opleiding heb je dan ook talrijke toekomstmogelijkheden. Zo kan je terecht in de financiële sector, maar ben je ook gekwalificeerd om aan de slag te gaan bij KMO's, multinationals en NGO's. Uiteraard vormt deze opleiding ook dé perfecte voorbereiding om te starten als zelfstandig ondernemer!

Success is not the key to happiness. Happiness is the key to success. If you love what you are doing, you will be successful.

Albert Schweitzer
cpWouldYou
 • leiding geven met zelfvertrouwen én verstand van zaken
 • leren hoe je verschillende projecten in goede banen leidt, van start tot finish
 • een uitdagende job scoren met ruimte voor zelfontplooiing
 • meer verdienen door promotie te maken binnen je bedrijf
 • comfortabel thuis studeren op je eigen tempo en op je eigen manier
Businessmanager - Allround
cpEducationTypeProfessional
Centrum voor Afstandsonderwijs
cpCourseTypeHome
9-12 month.plural cpCourseTypeHomeDurationSuffix
cpAllroundCourse
cpCourseTypeDiplomaPrefix diploma

€1990

cpProgram Businessmanager - Allround

cpAllroundModalIntroText

cpAllroundHomeModalBody

Management Basis
3-6 month.plural cpCourseTypeHomeDurationSuffix

cpObligatoryChildCapital: Management Basis

Efficiënt management zorgt voor meer motivatie, hogere performance en uiteindelijk ook grotere winst. Daarom krijgen goede managers vaak dikke bonussen, extra voordelen en reiskansen.

Wil jij opklimmen op de carrièreladder of heb je net een promotie tot manager gekregen? Mis je echter de overtuigingskracht, het leiderschap en die zelfzekere, innemende uitstraling die je bij alle bekende topmanagers terugziet? Dan maak je met deze praktijkgerichte thuiscursus een ideale keuze. Bouw jij jezelf uit tot een first class manager en leer hoe je je team engageert, optimaal laat presteren en verandering voortbrengt.

Na de cursus ben jij klaar om elk departement op full speed te laten draaien als topmanager.

allroundModuleSavings

readMore
Projectmanager
3-6 month.plural cpCourseTypeHomeDurationSuffix

cpObligatoryChildCapital: Projectmanager

Zin om als Project Manager te starten? Als Project Manager ben je mee met de nieuwste trends en evoluties binnen de sector. Je zorgt voor een vlotte aanpassing door middel van projecten die vaak beperkt zijn in tijd en budget. Met deze thuisstudie ontdek je hoe je jouw team aanstuurt en tegelijk een optimaal rendement behaalt!

Je maakt kennis met de structuur van kleinere en grotere organisaties en ontdekt het belang van de bedrijfsstrategie. Verder leer je op een duidelijke en constructieve manier communiceren. Je maakt kennis met het begrip consumentengedrag en leert inspelen op verwachtingen van klanten. Je werkt een volledig project uit van de behoefteanalyse tot de uiteindelijke evaluatie.

Klaar om aan de slag te gaan? Schrijf je nu in!

allroundModuleSavings

readMore
Change Manager
3-6 month.plural cpCourseTypeHomeDurationSuffix

cpObligatoryChildCapital: Change Manager

De maatschappij is voortdurend in beweging. Nieuwe technologieën of veranderlijke politieke en sociale klimaten maken dat je als bedrijf je beleid regelmatig aanpast. Departementen herstructureren en alle medewerkers met de neuzen in dezelfde richting houden, zorgen telkens voor een spannende uitdaging als bedrijf. Daarom zijn goede change managers enorm gegeerd bij multinationals met grote en hiërarchische afdelingen.

Als change manager voer jij deze verandering door en leid je dit in goede banen. Je zorgt ervoor dat herstructureringen vlot en efficiënt verlopen en dat het bedrijf er samen met haar personeel sterker uitkomt. Change managers genieten dan ook vaak van snelle promoties en een forse jaarbonus. Wil je een buitengewone job met pittige uitdagingen en een sappig salaris?

Met deze praktische en up-to-date thuiscursus haal je alles in huis om een topcarrière als professionele change manager te kickstarten!

allroundModuleSavings

readMore
Time Management
3-6 month.plural cpCourseTypeHomeDurationSuffix

cpObligatoryChildCapital: Time Management

Wil jij ook het beste uit jezelf halen? Zet dan in op time management! Door gebruik te maken van doeltreffende technieken stel je prioriteiten, behaal je doelen, werk je productiever en boek je meer resultaten. Alles om zo veel mogelijk belangrijke taken te verrichten in zo weinig mogelijk tijd. In plaats van harder, werk je slimmer en plan je activiteiten beter in.

Een flexibele thuiscursus als deze is geschikt voor iedereen die op eigen tempo de do's en don'ts van time management onder de knie wil krijgen. Met de kennis en ervaringen die je opdoet, maak je zowel het verschil voor jezelf als voor je onderneming of toekomstige klanten. Time management staat gelijk aan een hoger rendement. Dat maakt jou onmisbaar op de arbeidsmarkt. Schrijf je vandaag nog in: tijd is geld!

allroundModuleSavings

readMore
Financieel Manager
3-6 month.plural cpCourseTypeHomeDurationSuffix

cpObligatoryChildCapital: Financieel Manager

Geld, kapitaal, vermogen! Word jij wakker van deze woorden? Ambieer jij een carrière als Financieel Manager of ben je van plan een eigen zaak op te richten?

Met deze praktijkgerichte thuiscursus lanceer jij een carrière als deskundig en strategisch Financieel Manager. Jij waakt over de geldstromen binnen de firma en wordt zo een onmisbare schakel binnen elke organisatie.

Je leert een financieel plan opstellen. Je ontdekt hoe je geplande investeringen analyseert en budgetteert, met aandacht voor het fiscale aspect. Van thuis uit en tegen de scherpste prijs school je jezelf tot een kei in financieel beleid. Ideaal dus voor marketing-, hr-, of general managers die kennis over financiën willen opdoen.

allroundModuleSavings

readMore
Praktisch leidinggeven
3-6 month.plural cpCourseTypeHomeDurationSuffix

cpOptionalChildCapital: Praktisch leidinggeven

Ben jij een leiderstype? Zou je graag je eigen team aansturen en motiveren? Dan is deze Thuiscursus Leidinggevende wat je zoekt!

Als je werknemers of een team op een gerichte en efficiënte manier wil aansturen, is het belangrijk dat je naast de nodige vakkennis ook over sterke leidinggevende capaciteiten beschikt. Met deze cursus groei jij uit tot een echte leider en motiveer en coach je anderen op een professionele manier. Zo worden de vooropgestelde doelstellingen vlot bereikt!

Je maakt kennis met juiste gesprekstechnieken en ontdekt hoe je teams stimuleert om samen tot topresultaten te komen. Je weet hoe je conflicten op de werkvloer oplost en hoe je gedemotiveerde collega's weer in vorm krijgt. Jij staat stevig in je schoenen!

allroundModuleSavings

readMore
Management Strategisch
3-6 month.plural cpCourseTypeHomeDurationSuffix

cpOptionalChildCapital: Management Strategisch

Wil je je bedrijf laten groeien? Lijkt het je wat om een gerichte strategie op te stellen met sterk onderbouwde beslissingen? Zoek je nog de juiste knowhow om dit te realiseren? Dan is Strategisch Management de thuiscursus die jij zoekt!

Strategisch Management focust zich op het realiseren van een langetermijnvisie. Op die manier zorg je binnen je bedrijf voor duidelijke en gerichte doelstellingen! Je ontdekt hoe je de planning van een organisatie omzet in concrete acties. Je leert verder alles over beleidsinstrumenten en kan je ondernemingsstrategie bepalen en uitvoeren. Verder besteden we ook aandacht aan de Balanced Scorecard. Hiermee kan je op een overzichtelijke manier je visie evalueren.

Klaar voor een uitdaging? Schrijf je dan nu in!

allroundModuleSavings

readMore
Allround Business Manager afstandsonderwijs
cpSkillsAndSkills
 • Je grijpt elke kans om het bedrijf te doen groeien.
 • Je geeft leiding aan en motiveert jouw team op een efficiënte manier.
 • Je werkt een professioneel businessmodel uit.
 • Je stelt je doelstellingen bij op basis van een resultatenanalyse.
 • Projecten, financiën en veranderingen? Jouw managementvaardigheden zijn veelzijdig!
Management Allround Business diploma
cpFutureOpportunities
 • Businessmanager of zaakvoerder
 • Managementassistent

cpPracticalInfo

cpStudyProgress

Je gaat direct aan de slag na je inschrijving! De digitale cursus staat binnen één minuut op jouw profielpagina. De papieren versie gaat onmiddellijk op de post en ligt voor je het weet in je brievenbus! Met deze flexibele thuisstudie studeer je waar en wanneer je wil. Je krijgt een jaar lang online begeleiding van een topdocent die alle hoeken van de bedrijfswereld heeft gezien. Deze rasechte managementpro geeft jou praktische oefeningen, feedback op maat en tips uit het werkveld via Ecampus, ons online leerplatform. Wanneer je slaagt voor jouw opleiding, versturen wij jou het diploma.

cpFinancialInfo

Businessmanager - Allround
cpEducationTypeProfessional
Centrum voor Afstandsonderwijs
cpCourseTypeHome
9-12 month.plural cpCourseTypeHomeDurationSuffix
cpAllroundCourse
cpCourseTypeDiplomaPrefix diploma

€1990

partPayCourse

partPayInfoWithSchema

terms
€450 cpOnSubscribe
€424.80 partPayStep
€424.80 partPayStep
€424.80 partPayStep
€424.80 partPayStep

partPaySavings

(partPayInStep3)
betaling_termijnen_500px.jpg

cpGoodToKnowAboutCourse Businessmanager - Allround

cpWhyChooseCompany Centrum voor Afstandsonderwijs

Het Centrum Voor Afstandsonderwijs is de belangrijkste opleidingsverstrekker van opleidingen in afstandsonderwijs in Vlaanderen. Door de jarenlange ervaring heeft de school een groot en gebalanceerd opleidingsaanbod uitgebouwd met relevante opleidingen voor de arbeidsmarkt. Kiezen voor het Centrum Voor Afstandsonderwijs is kiezen voor flexibel studeren waarbij je toch persoonlijk begeleid wordt door gemotiveerde en professionele docenten.

appDownloadTitle
cpHomeUSP1
cpHomeUSP2
cpHomeUSP3

cpBlogsHeading

cpTestimonialsHeading

Shardha B.
Shardha B.

Ik had een zeer kundige en ervaren en bovenal vriendelijke docent. Heel erg blij dat hij mij begeleid heeft.

Veerle L.
Veerle L.

Het was een fijne ervaring met Frenck Verheijen als coach. Je wordt gerespecteerd als persoon en krijgt de nodige ondersteuning en motivatie. Ik mis de lessen nu al... Op naar de volgende!

Gregory
Gregory

Dank aan mijn docent René Maijntz voor de goede zorgen en positieve feedback . Bedankt voor de goeie ondersteuning.

interestsCarouselHeader