Een exclusief klasserestaurant? Een gezellige brasserie? Een hippe foodbar? De opleiding Kok-Restauranthouder is perfect voor iedereen die droomt van een eigen horecazaak met heerlijke gerechten op het menu.
In de opleiding leer je hoe je elke soort horecazaak met verstand van zaken opstart, runt én succesvol maakt. Iedereen kan deelnemen; ongeacht je kennis, niveau of ervaring. Met een goede voorbereiding is jouw broodje als Kok-Restauranthouder gebakken. Zo maak jij eindelijk jouw horecadroom waar!
course content
what are you studying?
Ik kom nooit aan koken toe (weinig tijd is de reden), dus voor mij begint nagenoeg alles vanaf "0" (ik denk de enige in de les). Maar daar kwam gisteren verandering in, opgestaan om 04:50 en dan nog die cursus, maar mij geen seconde verveelt. Samen met mijn zoon, die toch een beetje kookervaring heeft, waren we danig onder de indruk van de eerste les. De mama kreeg s' avonds de volle, weliswaar positieve, laag van tekst en uitleg. Chapeau.
Via deze thuisstudie heb ik mijn vestigingsattest van restauranthouder kunnen behalen. Dankzij de goede hulp van mijn docent, was ik van der eerste keer geslaagd.
Study method:
At home
Location:
Wherever you want
First lesson:
Whenever you want
Last lesson:
Your own choice
Hours:
Your own schedule
Study method:
Virtual
Location:
First lesson:
19/02/2025
Last lesson:
14/05/2025
Hours:
18:30 - 21:30
Study method:
Group lesson
Location:
First lesson:
01/04/2025
Last lesson:
24/06/2025
Hours:
18:30 - 21:30
Study method:
Group lesson
Location:
First lesson:
08/09/2025
Last lesson:
17/11/2025
Hours:
18:30 - 21:30
Study method:
Group lesson
Location:
First lesson:
08/09/2025
Last lesson:
17/11/2025
Hours:
18:30 - 21:30