Les van topdocenten

Het CVA selecteert professionele docenten die met beide voeten in het bedrijfsleven en het ondernemerschap staan. Interesse in een cursus Personal Coach? Dan krijg je les van een zelfstandig personal coach. Wil je je eigen zaak uit de grond stampen? Dan volg je les bij een succesvolle zaakvoerder in onze opleiding Bedrijfsbeheer. Kortom, in onze opleidingen leer je een ‘vak’ van een ‘vakman’, m.a.w. een docent(e) die zijn/haar knowhow uit de praktijk heeft gehaald.

Je krijgt les van topdocenten

De nadruk ligt op de compententies die je verwerft /vc_column_text]

Competentiegericht onderwijs

Docenten die bij ons willen lesgeven moeten dus zowel ruime professionele ervaring, zin voor ondernemerschap en pedagogische vaardigheden voorleggen. Waarom deze focus op professionele ervaring en ondernemerschap? Twee woorden: competentiegericht onderwijs. Dit wil zeggen dat je direct vaardigheden opdoet die in vraag zijn op de arbeidsmarkt en in het bedrijfsleven. Zo vind je meteen werk na je opleiding. Om onze opleidingen zo competentiegericht mogelijk te maken werken wij uitsluitend met docenten die de behoeften van het werkveld kennen omdat ze er met beide voeten instaan. Wij geloven namelijk dat werknemers en zelfstandige zaakvoerders met jarenlange ervaring in hun sector de ideale docenten zijn om studenten klaar te stomen voor de arbeidsmarkt. Deze professionals geven jou de meest up-to-date kennis van het vak en ze leren je de belangrijkste vaardigheden om zo snel mogelijk aan de slag te gaan. Zij kunnen ook het beste beoordelen of je klaar bent om te starten.

Permanente evaluatie

Het CVA houdt een strenge preselectie om bovenstaande ervaring te toetsen en de beste docenten te rekruteren. Daarbovenop voert het CVA ook permanente evaluatie uit van haar docentenkorps. Onze docenten krijgen regelmatig interne en externe bijscholing i.v.m. didactiek en nieuwe ontwikkelingen in hun vakgebied. Door deze eisen aan onze docenten te stellen garandeert het CVA competentiegerichte opleidingen waarmee studenten snel een job vinden of zelf als ondernemer kunnen starten.

Je zal permanent geevalueerd worden