Centrum voor Avondonderwijs TV

Switchgarantie

Inhoud cursus:

Wees altijd zeker van je keuze! Maak gebruik van onze handige Switchgarantie wanneer het jou past. Wisselen van locatie, van startdatum, lesmethode of je cursusgeld overdragen aan een vriend of familielid? Het kan allemaal!

Opleidingen:

Samen veilig terug naar school!

Inhoud cursus:

Ontdek in dit filmpje welke maatregelen wij als school nemen tegen Corona en wat wij van onze studenten verwachten. Zo ben je steeds voorbereid en gaan we allemaal terug veilig naar school!

Opleidingen:

Vernissage van Jimmy Bollaerts

Inhoud cursus:

Op vrijdag 23 maart 2018 stelde fotograaf Jimmy Bollaerts zijn nieuw werk voor aan het grote publiek in onze Antwerpse campus. De vernissage "THE CINEMATIC PHOTOGRAPIC EXPERIENCE" was een samenhang van beelden, licht, geluid en geur. Heb jij ook een project gepland en zoek je nog een geschikte eventlocatie? Kijk dan zeker eens op schooltehuur.be.

Opleidingen:

Webdesign

Inhoud cursus:

Volg een cursus websdesign

Opleidingen:

Oud-student Digitale Fotografie (Allround)

Inhoud cursus:

Sophie Wils studeerde Digitale Fotografie (Alllround) aan het Centrum Voor Avondonderwijs. Na haar opleiding specialiseerde ze zich in vastgoedfotografie. Ze is nu de trotse eigenaar van www.vastgoedfoto.be. In haar job komen de modules Lightroom en Landschaps- & Architectuurfotografie elke dag van pas. Volgend jaar zou Sophie nog graag de cursus Filmen met je spiegelreflexcamera volgen. Wat een bezige bij!

Opleidingen:

Opleiding Photoshop

Inhoud cursus:

Volg de opleiding Photoshop en leer alles over de bewerking van foto's en afbeeldingen. Jij gaat keer op keer voor een feilloos resultaat. Een echte must voor elke fotograaf en voor elke grafisch vormgever!

Opleidingen:

Opleiding Personal Coach

Inhoud cursus:

Heb jij een passie voor sport en beweging? Ga dan aan de slag als professioneel sportcoach! Met de opleiding Personal Coach begeleid jij sporters, atleten en teams naar absolute topprestaties en persoonlijke records. Helemaal jouw ding!

Opleidingen:

Opleiding Medisch Secretariaat

Inhoud cursus:

Medische terminologie, patiëntendossiers, de sociale zekerheid,... In de opleiding Medisch Secretariaat leer jij alles wat je nodig hebt om snel een nieuwe job te vinden in een ziekenhuis of dokterspraktijk. Jij laat de administratie en het patiëntencontact op wieltjes lopen! 

Opleidingen:

Opleiding Grafisch Vormgever

Inhoud cursus:

Wil jij creatief aan de slag gaan met programma's als Photoshop, Illustrator en InDesign? Wil jij je helemaal uitleven in de reclamewereld, professionele logo's ontwerpen voor bedrijven of prachtige illustraties maken voor oneindig veel doeleinden? Krijg dan hier alles in je mars om te starten als grafisch ontwerper!

Opleidingen:

Opleiding InDesign

Inhoud cursus:

Wil jij professionele grafische ontwerpen leren maken met het programma InDesign? Dan ben je hier aan het juiste adres! Brochures, tijdschriften, commercieel drukwerk of zelfs e-books? Jij leert het allemaal!

Opleidingen:

Opleiding Illustrator

Inhoud cursus:

Vectors leren maken doe je in de opleiding Illustrator! Met dit superhandige programma kan je je ontwerpen onbeperkt vergroten of verkleinen, en dat zonder kwaliteitsverlies. Niet verwonderlijk dus dat dit programma enorm veel toepassingen heeft in marketing, branding, reclame, print en nog zoveel meer.

Opleidingen:

Opleiding Life Coach

Inhoud cursus:

Mensen professioneel begeleiden en coachen naar een gelukkiger en voldaner leven; dat is de roeping van een life coach. Voel jij je geprikkeld om je eigen coachingpraktijk op te starten, te runnen en met succes uit te bouwen? Schrijf je dan in voor de opleiding en start een nieuw avontuur!

Opleidingen:

Opleiding Photoshop

Inhoud cursus:

Wil je foto's professioneel leren bewerken met het programma Photoshop? Je eigen Instagram-account next level maken? Of je grafische skills bijschaven om een job te scoren in een reclamebureau? Ontdek dan hier alle tools, mogelijkheden en geheimen van Photoshop!

Opleidingen:

Opleiding Boekhouden

Inhoud cursus:

Heb je boekhoudkundige kennis nodig voor je werk, je eigen financiën of voor je (toekomstige) zaak? Dan is deze opleiding perfect voor jou! Stap voor stap leer je hoe je je eigen boekhouding op een deskundige manier voert. Belangrijke begrippen, een makkelijke boekhouding, slimme keuzes en onontbeerlijke info; dat is wat jij kan verwachten.

Opleidingen:

Opleiding Interieurstylist (Basis)

Inhoud cursus:

Heb jij een passie voor interieur en design? Wil je meer weten over stijlen, decor of accentkleuren en er misschien ook professioneel mee aan de slag gaan? Dompel jezelf onder in de wereld van interieurstyling!

Opleidingen:

Opleiding Elektricien

Inhoud cursus:

Geboeid door de bouwsector, door elektriciteit, en projecten waar je direct resultaat ziet? Heb je er al aan gedacht om elektricien te worden, maar weet je niet welke opleiding je moet volgen, of geen tijd of zin om terug naar school te gaan? Dan is deze cursus de oplossing voor jou.

Opleidingen:

Cursus HR-Management

Inhoud cursus:

Heb je mensenkennis en wil je graag een sociale job waar je de juiste persoon aan de juiste vacature kan koppelen, of je collega's op de werkvloer kan motiveren om elke dag het beste van zichzelf te geven? Dan is werken in HR écht jouw ding en deze opleiding jouw sleutel tot succes.

Opleidingen:

Cursus Digitale Fotografie

Inhoud cursus:

Heb je een professioneel fototoestel waarmee je unieke foto's wil nemen, maar weet je weinig over de instellingen van je camera, de juiste kadrering, belichting, en het belang van diafragma en sluitertijd? Dan is de cursus Digitale Fotografie écht iets voor jou!

Opleidingen:

Opleiding Praktische Psychologie

Inhoud cursus:

Geïntrigeerd door menselijk gedrag? Volg dan de cursus Praktische Psychologie! Je ontdekt wat mensen motiveert en tot actie beweegt. Je leert welke psychologische stoornissen er zoal bestaan en hoe je deze herkent. Allemaal kennis die je ongetwijfeld van pas komt in je job!

Opleidingen:

Opleiding Administratief Vastgoedbediende

Inhoud cursus:

Spreekt een job in de vastgoedsector jou aan? Zie jij het helemaal zitten om mee jouw steentje bij te dragen bij de verkoop van huizen, appartementen en handelsgebouwen? Doe dan hier alle nodige kennis op en solliciteer direct voor een job als administratief vastgoedbediende!

Opleidingen:

Opleiding Webdesigner

Inhoud cursus:

Zelf websites bouwen - van A tot Z. Klinkt dat als een droomjob? Schrijf je dan in voor de cursus Webdesign en ontdek hoe jij professioneel werkt met HTML en CSS. De juiste graphics, originele en unieke content, online formulieren, mobile responsiveness,... Jij krijgt het allemaal in de vingers!

Opleidingen:

Opleiding Lightroom

Inhoud cursus:

Ben je fotograaf en wil je graag orde en structuur in je foto's aanbrengen, en ze tegelijk ook kunnen bewerken? Dan is Lightroom de oplossing die je zoekt! Dit handige programma kent na deze opleiding geen geheimen meer voor jou.

Opleidingen:

Cursus Bakker

Inhoud cursus:

Vroeg in de ochtend uit de veren om met je eigen handen vers deeg, brood en patisserie te maken voor je klanten; als dat geen prachtige ambacht is! Als bakker oefen je een van de oudste en meest pure jobs uit. De perfecte voorbereiding vind je hiervoor bij ons.

Opleidingen:

Cursus Financieel Manager

Inhoud cursus:

Als Financieel Manager houd jij altijd de vinger aan de pols bij budgetten en allerhande geldzaken binnen je bedrijf, je afdeling of voor je project. Je houdt een gedetailleerd overzicht bij van alle verrichtingen en hebt een perfect zicht op de uitgaven en de inkomsten. Jij bent m.a.w. een must voor elke onderneming!

Opleidingen:

Cursus Portretfotografie

Inhoud cursus:

Wil je intrigerende portretten leren maken? Wil je te weten komen wat een foto uniek maakt en hoe je de ziel van iemand kunt vastleggen in een momentopname? Je ontdekt het allemaal tijdens de cursus Portretfotografie.

Opleidingen:

Cursus Biersommelier

Inhoud cursus:

Als bier een passie voor je is en je dolgraag meer kennis opdoet om professioneel als echte bierkenner aan de slag te gaan... Dán is deze opleiding jou op het lijf geschreven! Ontdek talrijke biersoorten in het land der bieren en deel je kennis met anderen!

Opleidingen:

Cursus Landschapsfotografie

Inhoud cursus:

Een prachtig landschap of gebouw in beeld brengen vereist kennis en vaardigheid om de adembenemende uitzichten die je met je eigen ogen waarneemt, over te brengen op een tweedimensionale foto. Hoe je dit precies aanpakt en waar je op moet letten om een spektakelfoto te trekken, zie je in de cursus Landschaps- en Architectuurfotografie.

Opleidingen:

Cursus Fashionfotografie

Inhoud cursus:

Wil je je fotografieskills uitbreiden en modellen op beeld leren vastleggen? Tijdens de lessen Fashionfotografie ontdek je alle geheimen om prachtig werk af te leveren met je eigen spiegelreflex- of systeemcamera.

Opleidingen:

Cursus Studio- en Productfotografie

Inhoud cursus:

Zet je vaardigheden als fotograaf helemaal op punt tijdens de lessen Studio- en Productfotografie. Je leert modellen en producten fotograferen terwijl je rekening houdt met belichting, compositie en achtergrond.

Opleidingen:

Cursus Sommelier

Inhoud cursus:

Wil je een echte wijnkenner worden? Wil je smaken kunnen herkennen, de herkomst van een fles achterhalen en je klanten kunnen informeren over talrijke wijnsoorten en hun productie? Dan is de opleiding tot Sommelier wat jij zoekt!

Opleidingen:

Cursus Administratief Bediende

Inhoud cursus:

Wil je graag een onmisbaar spilfiguur op kantoor worden en zie jij het helemaal zitten om aan de slag te gaan als administratief bediende? Doe dan snel alle nodige kennis op in deze cursus, behaal je professionele diploma en solliciteer onmiddellijk!

Opleidingen:

Cursus Barista

Inhoud cursus:

Wil je overheerlijke koffie zetten, leuke latte art creëren en te weten komen waarop je moet letten bij de keuze van je bonen? In de opleiding Barista leer je alles over de kunst van het koffiezetten!

Opleidingen:

Cursus Event Manager

Inhoud cursus:

Zin om de handen uit de mouwen te steken en een evenement van A tot Z in goede banen te leiden? Aan onze school leer je hoe je van al je evenementen een groot succes maakt. Til je organisatietalent naar een hoger niveau met de cursus Event Manager!

Opleidingen:

Cursus Social Media Marketing

Inhoud cursus:

Wil je leren hoe je Facebook, Instagram, Twitter en meer kanalen kan gebruiken om actief je bedrijf te promoten en je producten of diensten in de kijker te zetten? Leer dan alle prijktijkgerichte tips & tricks in de cursus Social Media Marketing zodat je ook online jouw omzet kan vergroten!

Opleidingen:

Cursus Copywriter

Inhoud cursus:

Wil je de geheimen kennen van een boeiende tekst? Wil je professioneel leren schrijven voor websites, reclame en kranten? Dan is de opleiding tot Copywriter helemaal op jou afgestemd. Schrijf je snel in, en leer schrijven als een pro!

Opleidingen:

Cursus Bedrijfsbeheer

Inhoud cursus:

Wil je graag een eigen zaak starten in hoofd- of bijberoep, maar ontbreekt het je aan de nodige kennis aangaande de ondernemingsvorm, facturatie, BTW, boekhouding, financieel plan, etc.? Waar wacht je dan nog op? Ontdek er alles over in de cursus Bedrijfsbeheer en start succesvol jouw eigen business!

Opleidingen:

Cursus Florist

Inhoud cursus:

Wil je prachtige boeketten leren maken voor allerlei gelegenheden, bloemen binden tot spectactulaire pronkstukken op tafel en je eigen bloemen- en plantenzaak openen? Leer er dan in de cursus Florist alles over en start professioneel in hoofd- of bijberoep!

Opleidingen:

Cursus Creatieve Therapie

Inhoud cursus:

Ontdek hoe je anderen mentale kracht, zelfvertrouwen of expressie kan geven met creatieve activiteiten. Muziek maken, schilderen, boetseren of tekenen? De mogelijkheden zijn eindeloos!

Opleidingen:

Cursus Start Je Eigen Zaak

Inhoud cursus:

Wil je je eigen zaak oprichten als zelfstandige of in bijberoep en wil je dat meteen goed doen? In deze opleiding komt alles aan bod wat je moet weten om van je onderneming een succes te maken.

Opleidingen:

Coachingopleidingen

Inhoud cursus:

Schrijf je in voor fenomenale, praktijkgerichte én deskundige coachingopleidingen!
Ga voor Life Coach, Kindercoach, Bedrijfscoach, Sportcoach, Relatiecoach, en zo veel meer! Word specialist en start je boeiende carrière!

Opleidingen:

Cursus Tuinontwerper

Inhoud cursus:

Ga aan de slag met je groene vingers en je passie voor design: volg de opleiding Tuinontwerper! In deze opleiding focus je zowel op de esthetische als de praktische aspecten van tuinontwerp. Na de cursus ben jij dan ook klaar om elke tuin om te toveren in een echte Hof van Eden!

Opleidingen:

Cursus Kok-Restauranthouder

Inhoud cursus:

Een exclusief klasserestaurant? Een gezellige brasserie? Een hippe foodbar? In de opleiding Kok-Restauranthouder leer je hoe je elke soort horecazaak met verstand van zaken opstart, runt én succesvol maakt. Zo maak jij eindelijk jouw horecadroom waar! 

Opleidingen:

Cursus Muziekproducer

Inhoud cursus:

Heb je een piekfijn muzikaal gehoor en voel je je als een vis in het water in een studio? Ben je creatief met songteksten en niet vies van een beetje mixwerk? Dompel jezelf dan onder in de wereld van muziek met de opleiding Muziekproducer. Wanneer je deze opleiding afrondt, ben je helemaal klaar om als zelfstandig muziekproducer aan de slag te gaan.
 

Opleidingen:

Cursus Vastgoedstylist (Homestaging)

Inhoud cursus:

Vastgoedstyling is een bekende marketingtechniek binnen de vastgoedbranche. Tijdens deze opleiding leer je hoe je je creativiteit de vrije loop laat bij het creëeren van een aantrekkelijk interieur. Je maakt kennis met tal van verschillende stijlen en krijgt tal van tips en tricks mee om een volledig interieur in geen tijd op te knappen en een ruim publiek van potentiële kopers aan te trekken!

Opleidingen:

Cursus SketchUp 3D

Inhoud cursus:

SketchUp 3D is zowat het meest gebruikte programma voor het maken van 3D-modellen ter wereld. Na deze cursus maak jij creatieve en realistische ontwerpen van huizen, meubels en tuinen. Zo overtuig je je klant of werkgever. De combinatie van jouw inzicht, creativiteit en technische kennis zijn het recept voor succes.
 

Opleidingen:

Cursus Professional Organizer

Inhoud cursus:

Een talent voor organisatie? Een oog voor orde en netheid? Volg dan de opleiding Professional Organizer en help je klanten bij het opruimen, klasseren en organiseren van hun persoonlijke omgeving én hun werkplek.

Opleidingen:

Cursus Kinderpsychologie

Inhoud cursus:

Ben je geïnteresseerd in de psychologie van het kind? Werk je in een kinderopvang of crèche en wil je meer inzicht krijgen in de leefwereld van kleine kinderen? Of heb je zelf kinderen? Dan is de opleiding Kinderpsychologie jou op het lijf geschreven!

Opleidingen:

Opleidingen in Grafische Vormgeving

Inhoud cursus:

Wil jij creatief aan de slag met je computer om designs te maken voor flyers, posters of reclame? Wil je professioneel foto's leren bewerken in Photoshop, zelf websites leren bouwen of deskundig video's monteren? Dan hebben wij de opleiding die jij zoekt!

Opleidingen:

Cursus Interieurstylist (Allround)

Inhoud cursus:

Zet jouw passie voor design en interieur om in een job: word Interieurstylist! In deze uitgebreide allround opleiding kom je stap voor stap alles te weten over de inrichting van panden en ruimtes. Interieurstyling, SketchUp 3D, homestaging,... Alles komt aan bod!

Opleidingen:

Share This Article If You Liked It :)