Campus

Twins In Hair Hasselt (Kappersschool)

  Kuringersteenweg 140
  Hasselt, BE
  Contacteer ons

Professioneel kapsalon

Net buiten het centrum

Vlakbij station van Hasselt

Algemene informatie

Het gezelligste kapsalon van het land vind je in Hasselt. Bij Twins In Hair volg je opleidingen tot kapper of barbier in een professionele omgeving en met topmateriaal. Een voorsmaakje van wat je te wachten staat zodra je je diploma op zak hebt!


Opleidingsadvies

Dit is een leslocatie. We ontvangen je graag in het dichtstbijzijnde secretariaat te Hasselt.

Lesplanning

Bekijk het overzicht van de opleidingen die je in Hasselt kan volgen.

Lesplanning Hasselt

Het kapsalon ligt vlakbij de Grote Ring rond Hasselt en is ook makkelijk bereikbaar met de trein of de bus. Een vlotte verbinding voor iedereen!

Routebeschrijving

Auto

Hasselt bereik je makkelijk via de E313 (afslag 27, Hasselt-West). Volg de pijlen richting centrum tot je de Grote Ring oversteekt. Aan je rechterzijde zie je het kapsalon. Parkeren doe je langs de kant van de weg of op de parking van het station op 10 minuutjes wandelen.

Bus

Er stoppen heel wat bussen op 100 meter van het kapsalon (halte Hasselt Kuringersteenweg). Zo ben je meteen op de juiste locatie!

Trein

Kom je met de trein? Aan het station van Hasselt ben je op slechts 10 minuutjes wandelen van het kapsalon verwijderd. Je kan vanuit de trein ook meteen overstappen op een van de vele bussen die langs de Kuringersteenweg rijden.

Lesplanning Hasselt

Verfijn zoekresultaat
OpleidingLesdagEerste lesLaatste lesStadLesuren

Interessant voor jou

SCHRIJF JE IN CONTACTEER ONS