Campus

Campus Antwerpen (Lange Klaren)

  Lange Klarenstraat 12
  Antwerpen, BE
  Contacteer ons

Dé campus voor foto en media

In hartje Antwerpen

Volledig uitgeruste fotostudio

Algemene informatie

Midden in hartje Antwerpen, in een zijstraat van de Meir, vind je dé campus voor onze foto-, mediaopleidingen. De campus Lange Klarenstraat bevindt zich in een voormalig bankgebouw, waarvan de prachtig gerenoveerde kluizenzaal nu dienst doet als fotostudio. Ook alle andere theorie- en praktijklokalen zijn uitgerust met moderne technologieën. Deze campus is dan ook de perfecte locatie om werk te maken van je nieuwe carrière.


Opleidingsadvies

Dit is een leslocatie. We ontvangen je graag in het dichtstbijzijnde secretariaat te Antwerpen.

Lesplanning

Bekijk het overzicht van de opleidingen die je in Antwerpen kan volgen.

Lesplanning Antwerpen

Pal in het centrum van ’t Stad vind je dé campus voor onze foto- en mediaopleidingen. Een unieke locatie met moderne en volledig uitgeruste lokalen. Heb je zin om na de les nog wat na te praten met je medestudenten? De beste cafés en restaurants van Antwerpen bevinden zich op slechts enkele minuten wandelafstand van deze schitterende stadscampus.

Op zoek naar een geschikte locatie voor jouw volgende evenement, workshop of teambuilding?

Ontdek School te Huur en organiseer jouw bijeenkomst in dit stijlvol en modern pand, vol hystorische waarde. Wist je dat dit vroeger een bank was? De oude kluis staat er nog steeds! Daarnaast zijn onze lokalen speciaal uitgerust met alle mogelijke comfort. Er is zelfs een fotostudio aanwezig. Verras je gasten met deze locatie. Je kiest zelf of je enkele lokalen, de keuken of het hele gebouw gebruikt. Meer weten? Surf snel naar schooltehuur.be

Door de centrale ligging is deze locatie zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer. "Q-Park Antwerpen Shopping Meir" parking (GPS: Korte Klarenstraat 10, 2020 Antwerpen) is gelegen om de hoek van het gebouw.

Routebeschrijving

Auto

Kom je met de auto? Dan parkeer je best in een van de ondergrondse parkeergarages. Vlakbij vind je de parking Meir. Ook de ondergrondse parking Inno bevindt zich op slechts enkele minuten wandelafstand.

Bus

Deze campus is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Vlakbij vind je de metrohalte Meir, waar je gebruik kan maken van trams 3, 5, 9 en 15. Ook tramhalte Sint-Jacob bevindt zich op slechts enkele minuutjes stappen van de campus. Hier kan je gebruik maken van tram 11 en 24.

Trein

Kom je met de trein? De campus bevindt zich op 15 minuten wandelafstand van station Antwerpen-Centraal. Wie wil kan ook tram 9 of 15 nemen, de metrohalte Meir bevindt zich op 5 minuutjes wandelafstand van de campus.

Lesplanning Antwerpen

Verfijn zoekresultaat
OpleidingLesdagEerste lesLaatste lesStadLesuren

Interessant voor jou

SCHRIJF JE IN CONTACTEER ONS