Campus

Campus Aalst (Odisee - Campus Dirk Martens)

  Kwalestraat 154
  Aalst, BE
  Contacteer ons

Ruime leslokalen

Gratis parkeren

Groene omgeving

Algemene informatie

Voor een aantal van onze opleidingen maken we gebruik van de lokalen van Odisee. De campus is omgeven door groen en is makkelijk te bereiken met eigen of openbaar vervoer. Er is een ruime parking voorzien op het terrein van de school.


Opleidingsadvies

Dit is een leslocatie. We ontvangen je graag in het dichtstbijzijnde secretariaat te Gent of Bruxelles--brussel.

Lesplanning

Bekijk het overzicht van de opleidingen die je in Aalst kan volgen.

Lesplanning Aalst

Je bereikt de campus eenvoudig met het openbaar vervoer of met de fiets. Het station van Aalst ligt op slechts 10 minuutjes met de bus. Kom je toch met je eigen wagen? Die parkeer je lekker makkelijk op het terrein van de school!

Routebeschrijving

Auto

Neem je de E40? Verlaat dan de autosnelweg via afrit 19 (Aalst). Parkeren doe je gratis op het terrein van de school. Opgelet: de huisnummers in de Kwalestraat zijn gewijzigd. Als je je gps-toestel al even niet meer geüpdatet hebt, kan die je de verkeerde kant van de straat insturen. Om de campus te bereiken, komende van de E40, draai je aan de lichten op de Siesegemlaan rechtsaf.

Bus

Bushalte Nieuwerkerke Odisee ligt vlak voor de ingang van de school. Daar stoppen verschillende bussen die ook halt houden aan het treinstation van Aalst. Plan je reis via de routeplanner van De Lijn.

Trein

Stap af aan station Aalst en neem van daaruit een bus richting de campus. Stap af bij de campus aan halte Nieuwerkerken Odisee. De busrit duurt ongeveer 10 minuten. Plan je route via de website van de NMBS en De Lijn.

Lesplanning Aalst

Verfijn zoekresultaat
OpleidingLesdagEerste lesLaatste lesStadLesuren

Interessant voor jou

SCHRIJF JE IN CONTACTEER ONS