Campus

Campus Mechelen (COLOMAplus)

  Tervuursesteenweg 14
  Mechelen, BE
  Contacteer ons

Moderne campus

Dicht bij het station

Ruime parking op wandelafstand

Algemene informatie

Voor onze opleidingen in Mechelen huurt de school enkele gloednieuwe leslokalen in de gebouwen van COLOMAplus. De lokalen zijn uitgerust met het nodige materiaal om jouw opleiding vlot te doen verlopen. Maak tijdens je pauze zeker eens een wandelingetje langs het kanaal of combineer je lessen met een bezoek aan het stadscentrum!


Opleidingsadvies

Dit is een leslocatie. We ontvangen je graag in het dichtstbijzijnde secretariaat te Antwerpen.

Lesplanning

Bekijk het overzicht van de opleidingen die je in Mechelen kan volgen.

Lesplanning Mechelen

De campus ligt aan de rand van het centrum van Mechelen en bevindt zich vlakbij het station en de E19. Je kan je wagen parkeren aan de achterkant van het station. De ingang van de school bevindt zich tussen nummer 14 en 16 van de Tervuursesteenweg. 

Routebeschrijving

Auto

Als je langs de E19 komt, neem je afslag 10 Mechelen-Zuid. Het is dan nog zo'n 2 kilometer tot aan de campus. Parkeren doe je best aan de achterzijde van het station, aan de overkant van de vaart (250 meter van de school). Het aantal parkeerplaatsen in de straten rondom de school is beperkt.

Bus

Bushalte Geerdegemvaart bevindt zich vlak voor de ingang van de school. Elk kwartier stopt er een bus die ook langs het station rijdt (bussen 550, 551 en 552).

Trein

Kom je met de trein naar Mechelen? Dan kan je makkelijk te voet naar de school verder wandelen. Het station bevindt zich op zo'n 500 meter van de campus. Liever verder met de bus? Neem dan buslijn 550, 551 of 552.

Lesplanning Mechelen

Verfijn zoekresultaat
OpleidingLesdagEerste lesLaatste lesStadLesuren

Interessant voor jou

SCHRIJF JE IN CONTACTEER ONS