Kapsalon Empire

Hagedoornlaan 9, Schilde , BE

freeWifi

Centraal gelegen

Volg les in een kapperszaak

Volledig uitgerust

generalInfo

Maak kennis met onze leslocatie voor kappersopleidingen in Schilde! Dit hippe kapsalon is uitgerust met al het materiaal dat je nodig hebt om van jouw opleiding een echt succes te maken. Doe in dit prachtige pand misschien zelfs ook inspiratie op voor jouw toekomstige zaak.

 

Met kleine maatregelen zorgen we samen voor een grote impact. Zo houden we ramen en deuren zoveel mogelijk gesloten en worden de lokalen op een efficiënte manier verlucht en verwarmd. Veel studeerplezier!

lessonPlanning

lessonPlanningText

Kapsalon Empire ligt zeer centraal op de Turnhoutsebaan en is vlot bereikbaar met verschillende vervoersmiddelen. Deze kapperszaak is modern, hip en volledig uitgerust. Een perfecte locatie voor jouw hairstyling- en kappersopleiding! Let op: dit is een leslocatie, geen secretariaat. Hier is dus niet standaard iemand van de school aanwezig. Wens je meer informatie over je opleiding of het examen, wil je een cursusboek inkijken of een antwoord krijgen op al jouw vragen, dan ben je welkom op ons secretariaat te Antwerpen. 

directions


Auto

Kapsalon Empire ligt zeer centraal op de Turnhoutsebaan en is vlot bereikbaar met de auto vanuit alle windrichtingen. Bovendien bevindt er zich een ruime parking net voor het kapsalon, of in het geval deze vol is, vind je op minder dan 100 meter de vrije parking van de Carrefour.

Bus/Tram

Buslijnen 404, 410, 610, 618 en 619 stoppen op wandelafstand van het kapsalon. Voor meer informatie over de bereikbaarheid vanuit jouw locatie, surf naar de website van De Lijn, of genereer je route op Google Maps.

Trein

Het dichtsbijzijnde treinstation is Antwerpen-Centraal. Om deze locatie te bereiken met de trein, combineer je je reis ook met een busrit. Voor meer informatie, genereer je route via Google Maps.

coursesIn Schilde

Coursenamelabel Lessonday Firstlesson Lastlesson Citystartdata Alllessons
Kleurtechnieken - uitbreiding Sunday 06-10-2024 03-11-2024 Schilde 10:00 - 15:00
Creatief Ontwerpen Gevorderden Tuesday 28-01-2025 25-02-2025 18:30 - 23:30
paginator.rangeLabelMultiplePages

campusCourseText1 fgroupcourses and cpvirtualclasses. campusCourseText2 homecourse