Nieuws

Shutterstock 250791508 1

Kom naar de opening van Campus Meir

Vier mee op onze opendeurdag

Ambieer je een carrière in de media of modewereld? Droom je ervan om als visagiste of make-up artist aan de slag te gaan? Of wil je graag meer te weten komen over één van onze talloze fotografieopleidingen? Kom dan op zeker langs op zondag 18 september 2016 en beleef samen met ons de spetterende opening van onze gloednieuwe Campus Meir! We verwelkomen je graag tussen 14u en 17u in de Lange Klarenstraat 12, 2000 Antwerpen.

Dit voormalige bankgebouw werd volledig gerenoveerd en omgetoverd tot een hypermodern schoolgebouw waar de verschillende disciplines uit de wereld van de media en de fashion elkaar ontmoeten. Of wat dacht je van een fotoshoot in een professionele fotostudio met échte modellen, voorzien van professionele make-up? Of wil je jouw laatste kledingontwerpen graag meteen over de catwalk zien lopen?

Het kan allemaal in de talloze professionele lesruimtes waar je gebruik maakt van de nieuwste technologieën en materialen. Kom daarom langs op onze opendeurdag op zondag 18 september 2016 en ontdek het zelf!

In hartje Antwerpen

Je kan de Campus Meir terugvinden in de Lange Klarenstraat 12, 2000 Antwerpen. De school bevindt zich op een steenworp van de Meir, in het commerciële en historische hart van de stad.

Wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk!