Schrijf je weg naar literaire roem

29/08/2022 Thomas Verlinden

Schrijf jij zoals Van Gogh schilderde? Het sabelen met woorden en zinnen is een kunstvorm op zich. Net als tal van andere ambachten, is schrijven iets dat je leert. Daarnaast biedt jouw schrijftalent tal van extra voordelen. Denk hierbij aan creativiteit! De arbeidsmarkt zoekt werknemers die bruisen van fantasie en vindingrijkheid. Naast creativiteit, bewijs jij met jouw talenknobbel dat je verhalen goed vertelt. Dit is belangrijk bij het verkopen van producten, maar ook van jezelf! Jij overtuigt elke luisteraar en lezer met jouw boeiende manier van spreken en schrijven. Wil je deze vaardigheden aanleren of -scherpen? Dat doe je bij ons in een vingerknip. We bieden tal van opleidingen aan binnen het thema schrijven. In deze blog licht ik er een aantal toe.

Schrijf je rijk

Literatuur

Jouw passie voor schrijven en literaire meesterwerkjes uitbreiden naar praktijkkennis? Dat doe je met de opleiding creatief schrijven en kinderverhalen schrijven. Je leert dat schrijven meer is dan woorden neerpennen. Het is schrijven, herschrijven, lezen, verbeteren, nog eens herschrijven, schrappen en uiteindelijk tevreden zijn. Jouw eigen boek publiceren is slechts een kwestie van tijd na het volgen van een van deze cursussen. Schrijf je in voor deze opleidingen en leer schrijven van A tot Z!
 

Verhalen

Loop je over van creatieve ideeën en wil je deze op papier zetten? Een boeiend verhaal schrijven van begin tot einde is een hele klus. Het uitdenken van interessante personages, een duidelijke en intrigerende spanningsboog opbouwen,... er komt heel wat bij kijken. Jouw doelpubliek wacht op je volgende verhaal, dus waar wacht je nog op? Deze opleidingen bieden je een opstap naar eerste, tweede en derde bestseller! (In)schrijven maar!
 

Commercieel

Een goede talenkennis is in elke sector een must. Het schrijven van wervende teksten die aanzetten tot bijvoorbeeld het kopen van producten, is een gegeerde troef op de arbeidsmarkt. Met deze vaardigheden ga je met een mooie verloning aan de slag binnen een bedrijf als communicatieverantwoordelijke, of start je als zelfstandig copywriter. Je schitterende toekomst ligt in jouw handen!


relatedBlogs

Alles loopt in het honderd?!

Creatief schrijven

Schrijf met jouw talent een succesverhaalpreviousLabel

Gelukkig is er Lucky, de (f)luisterhond!

nextLabel

Vier tips van de conditietrainer

mostRead


Laat je baas je opleiding betalen!

21/02/2019

Krijg geld om te leren!

11/06/2019

Werken in de vastgoedsector

22/11/2019

relatedCourses


Copywriter

Leerzame en praktijkgerichte lessen van onze professionele, bevlogen docent?

Creatief Schrijven

Schrijf je in voor de cursus Creatief Schrijven in Brugge en bouw je expertise uit.

Scenarioschrijver

Succesvol en met plezier je felbegeerde diploma halen?

Schrijver Autobiografie

Start vandaag met de thuisstudie Schrijver Autobiografie en maak werk van je passie!

Blogger

Wil jij graag aan de slag als blogger? Dan is deze opleiding de ideale start.

studyCategories


Schrijven

Talen

Marketing & Communicatie

Creativiteit

Kunst & Cultuur

blogTags


SchrijvenCreatief schrijvenWervend schrijvenCommercieelZelfstandigCopywritingZelfstandigVerhalenGedichtenKinderverhalen

blogShare


fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0