blog-post

Nederlands

In ons compacte Vlaanderen is Nederlands een taal die onmisbaar is.
 
Communicatie is overal en je hebt het dag in dag uit nodig. Je kent vast nog het communicatieproces met zender en ontvanger. Je hebt buiten de woordenschat al je vaardigheden nodig: luisteren, spreken, schrijven en lezen. Alle vier zijn belangrijk en ga je mee te kampen krijgen tijdens je leven.
 
Het centrum voor afstandsonderwijs biedt je vier opleidingen aan om Nederlands te leren.
 
 
Ben je nog maar pas in Vlaanderen of moet je je Nederlands dringend bijschaven? Dan is deze opleiding iets voor jou!
 
 
Heb je een job waar je foutloos moet kunnen schrijven en weet je dat dat jouw stokpaardje is? Dan is deze cursus iets voor jou! Nederlands lijkt niet altijd even makkelijk en onze spelling kan er wat van.
 
 
Hier oefen je de basiskennis in en bereid je die kennis uit. Er wordt vooral veel aandacht besteed aan taalbeschouwing: woordleer, zinsleer, spelling,..
 
 
Deze cursus is vooral gericht op het bedrijfsleven. We hadden al gezegd dat Nederlands overal is en zo ook in het bedrijfsleven. Er wordt vooral gefocust op de productieve vaardigheden: spreken en schrijven, want die zijn het belangrijkste in het bedrijfsleven.
 
 
Sta jij meteen te springen om je te verdiepen in het Nederlands en te spelen met taal? Schrijf je dan snel in voor één van de bovenstaande cursussen aan het centrum voor afstandsonderwijs.

Delen

SCHRIJF JE IN CONTACTEER ONS