Krijg geld om te leren!

11/06/2019 Thomas Verlinden

Wil jij jouw carrière een nieuwe boost geven door een opleiding te volgen, maar kan je wel wat extra sponsoring gebruiken? Dan hebben we goed nieuws voor jou! Bij het Centrum voor Afstandsonderwijs geniet je immers van heel wat financiële voordelen. Zo kan je via de kmo-portefeuille je opleiding laten betalen door je werkgever, of je kan gebruik maken van de opleidingscheques van de Vlaamse overheid. In deze blog ontdek je hoe je kan maximaal kan profiteren van deze kortingsmaatregelen.

De kmo-portefeuille
 

Jezelf bijscholen is niet alleen een boost voor je eigen loopbaan, maar ook je werkgever zal uitgebreid kunnen profiteren van jouw nieuwe skills en knowhow. Wees slim en gebruik dit als het ultieme argument om je baas te laten betalen voor je opleiding. Dankzij de kmo-portefeuille geniet je werkgever bovendien van 30 tot 40% korting.

De kmo-portefeuille is immers een subsidiemaatregel waarmee kleine of middelgrote ondernemingen gevestigd in het Vlaamse Gewest, 30 tot 40% van het cursusgeld kunnen laten subsidiëren door de Vlaamse overheid. Registreer jezelf en jouw onderneming op de website van de kmo-portefeuille, laat je werkgever zijn deel van het cursusgeld storten, en de rest wordt betaald door de Vlaamse overheid. Meer informatie over de kmo-portefeuille en het precieze stappenplan vind je terug op deze pagina.

Opleidingscheques
 

Ben je huidige job spuugzat, en ben je klaar voor een carrièreswitch? Ben je bovendien in loopbaanbegeleiding en kan je hiervan een attest voorleggen? Dan zijn opleidingscheques de perfecte manier om te genieten van een mooie korting op jouw cursusgeld!

De cheques kan je heel eenvoudig aanvragen via de website van de VDAB, daarmee kan je tot €125 euro van je opleiding laten sponsoren door de overheid. Kom bij ons langs met je attest van loopbaanbegeleiding en je opleidingscheques, en wij zorgen ervoor dat jij jouw opleiding kan volgen aan een voordelig tarief. Meer info over de opleidingscheques en de precieze procedure vind je terug op deze pagina.

Laat geld je dus niet tegenhouden op de weg naar succes! Ga aan de slag met je ambitie en schrijf je vandaag nog in voor een van onze vele opleidingen.


relatedBlogs

8 tips om te studeren in de zomer!

De Belgische Leerplicht

4 dagen werken - 3 dagen weekend


relatedCourses

Afslankingsconsulent, Businessmanager - Allround, Grime Allround, Interieurstylist Allround, Kledingconsulent - Allround, Nagelstylist Allround, Immocoach Allround, Voedingsdeskundige Allround, Assertiviteitstraining, Management AssistantblogRelatedAll

previousLabel

Burn-out epidemie op komst door nijpend personeelstekort

nextLabel

De snelste weg naar een middelbaar diploma

mostRead


Laat je baas je opleiding betalen!

21/02/2019

Krijg geld om te leren!

11/06/2019

Werken in de vastgoedsector

22/11/2019

relatedCourses


Aannemer

Volg een praktijkgerichte opleiding Aannemer in jouw buurt.

Accountmanager

Volg een praktijkgerichte opleiding Accountmanager in jouw buurt.

Vastgoedbediende

De praktijk leren in de lessen, en rustig thuis de theorie doornemen?

Kindervoedingsadviseur

Volg les in je eigen regio. Kom alles te weten over gezonde voeding voor je kind.

Google Ads SEA

Interesse in online advertising? Dan ben je hier aan het juiste adres.

courseMaterial


Special Effects Professioneel Kryolan

282.00

buyMaterial

Schoonheidsspecialiste Professioneel Districos

999.00

buyMaterial

Schoonheidsspecialiste Standaard Districos

820.00

buyMaterial

Pedicure Standaard Districos

300.00

buyMaterial

Pedicure Professioneel Districos

655.00

buyMaterial

studyCategories


Administratie & Onthaal

Schoonheidszorgen

Mode & Styling

Management & Bedrijfsvoering

Tekenen & Schilderen

blogTags


AfstandsonderwijsSummerschoolVolwassenenonderwijsCarrièreswitchKmo-portefeuilleOpleidingschequesVoordelenKorting

blogShare


fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0