blog-post

Centrum voor Avondonderwijs opent nieuwe campus in Brugge

Het Centrum voor Avondonderwijs komt naar Brugge

Het Centrum voor Avondonderwijs, een van de grootste Vlaamse opleidingsinstituten voor volwassenen, maakte vandaag de aankoop van een nieuwe campus bekend. De school investeerde daarvoor in een historisch pand in het hartje van Brugge.

De aankoop van de nieuwe campus kadert in de groeistrategie van het Centrum voor Avondonderwijs. De school heeft op dit moment al verschillende campussen in andere provincies, maar nog niet in West-Vlaanderen. “We investeren in Brugge met een duidelijk doel. We willen dichtbij West-Vlaamse studenten én ondernemers staan”, vertelt Benjamin Ruyters, directeur van het Centrum voor Avondonderwijs.

De komende maanden wordt het statige pand in de Brugse Riddersstraat omgebouwd tot een moderne leeromgeving met theorielokalen, praktijkruimtes en alle nodige faciliteiten. In januari 2019 gaat de nieuwe campus open voor het grote publiek.

Opleidingen voor én door professionals

In de nieuwe campus vinden vanaf volgend jaar praktijkgerichte opleidingen voor volwassenen plaats. Van fotografie tot marketing, van coaching tot grafisch ontwerp: alle opleidingen van het Centrum voor Avondonderwijs worden gegeven door zelfstandige professionals met jarenlange ervaring in de sector. “Met onze topopleidingen voor én door professionals”, zo vertelt Benjamin Ruyters, “willen we mensen aanspreken die op zoek zijn naar een nieuwe job, die promotie willen maken, of die willen starten als zelfstandige. Daarom organiseren we onze lessen altijd in het weekend en ’s avonds na de werkuren.”

A match made in heaven

Dat het Centrum voor Avondonderwijs net in de West-Vlaamse provinciehoofdstad investeert, is geen toeval. “Met de nieuwe campus in Brugge krijgen we voet aan de grond in de meest ondernemende provincie van Vlaanderen. Door volop in te zetten op de synergie tussen stad en school scheppen we kansen, zowel voor onze studenten als voor de lokale economie. Het is a match made in heaven”, aldus de trotse schooldirecteur.

Artikel in het Nieuws van West-Vlaanderen

Delen

Auteur

Nathalie Focant | 2018-10-09

Blog Tags


Verwante Cursussen

Aannemer, Accountmanager, Administratief Vastgoedbediende, Kindervoedingsadviseur, Google Ads - SEA, Toon alle verwante cursussen

Studierichtingen

Administratie & Onthaal, Schoonheidszorgen, Mode & Styling, Management & Bedrijfsvoering, Tekenen & Schilderen, Toon alle categorieën
SCHRIJF JE IN CONTACTEER ONS