blog-post

6 tips voor een goede aannemer

Plannen om te bouwen of verbouwen, maar je weet niet waar je moet beginnen? Zorg dan eerst voor een goede aannemer en bespaar jezelf kopzorgen én geld. Hij of zij zorgt er immers voor dat jouw huis er zonder problemen en in no time staat.
 
Wij geven je 6 waardevolle tips mee voor je zoektocht naar een goede aannemer:
 
1. Ik vraag het aan
Vraag aan zo veel mogelijk kenissen, vrienden of familie, of zij misschien een goede aannemer kennen. Hebben ze zelf deze persoon aangenomen, dan heb je al een goed voorbeeld van de kwaliteit van het werk en weet je of de persoon betrouwbaar is of niet.
 
2. Referenties
Als je directe omgeving je geen concrete persoon kan aanraden, vraag de aannemers die je aanspreekt dan altijd zelf naar referenties en trek deze ook na.
 
3. Uit eigen dorp
Probeer als het kan een aannemer te kiezen uit de buurt. Hij of zij kent de regels die gelden in jouw woonplaats en zo heb je ineens ook te dure vervoerskosten uitgespaard.
 
4. Kwaliteit boven kwantiteit
Kies voor kwaliteit. Je huis moet er immers deftig staan!
 
5. Samen staan we sterk
Klikt het tussen jou en de aannemer? Hebben jullie dezelfde visie en zien jullie de samenwerking volledig zitten? Super! Zo verkrijg je onrechtstreeks een beter resultaat.
 
6. Offertes
Maar ook de juiste prijs is belangrijk... Vraag daarom bij verschillende aannemers offertes aan en vergelijk!
 
 
Steek je liever zelf de handen uit de mouwen en zou jij anderen willen helpen in het bouwen van hun droomhuis? Ontdek dan onze professionele opleiding aannemer of tal van andere technische opleidingen!
 

Delen

SCHRIJF JE IN CONTACTEER ONS