Nieuws

Shutterstock 135209033

We lezen liever over seks dan te vrijen

Het is geen wonder dat het erotisch getinte boek ‘Fifty Shades of Grey’ het zo goed doet onder de vrouwelijke bevolking. Uit een recent onderzoek van DottyBingo.com blijkt namelijk dat dames liever over seks lezen, dan zelf aan seks te doen. De website ondervroeg maar liefst 400 vrouwen over hun seksuele verlangens.

Vierenveertig procent van de proefpersonen gaven toe liever over erotische avonturen te lezen dan zelf een stevige vrijpartij aan te gaan. Toch is het lezen van pikante literatuur niet al te bevorderlijk voor je relatie. Zo verklaarden 43 procent van de vrouwen dat boeken als ‘Fifty Shades of Grey’ hun laten inzien dat ze een saai seksleven hebben. Dat leidt ertoe dat vrouwen nog minder zin in seks hebben.

koppel boek
Erotische literatuur

Dat het niet om een klein deel van de vrouwelijke bevolking gaat blijkt uit de volgende cijfers. Zo zou negen op de tien vrouwen ten minste één erotische novelle verslonden hebben. Tweederde zou, mits wat meer vrije tijd, zelfs vaker naar een pikant boekje willen grijpen.

Bron: mamanieuws.be

koppel therapie

Intimiteit en seksualiteit zijn gevoelige onderwerpen. Vaak kampen we hierover met vragen. Het kan ook problemen opleveren die soms met eenvoudige tips op te lossen zijn. Ook een luisterend oor kan al een flinke hulp zijn. Een sekscounselor / relatiebegeleider helpt mensen over hun problemen te praten en hiervoor ook een passende oplossing te vinden. Hij/zij staat anderen bij in het verbeteren van hun seksuele relatie.

Wil jij mensen hun relatie terug op het rechte pad brengen? Wil je vrienden, familie en klanten bijstaan met professioneel advies? Dan is onze cursus sekscounselor vast iets voor jou!

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren
Sekscounselor 27/11/2017 Antwerpen 18u30 – 21u30
Sekscounselor 11/01/2018 Hasselt 18u30 – 21u30

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

Wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk!