Paasactie

Gun jezelf een paascadeau en start jouw nieuwe toekomst met 15% korting!

De paashaas die alleen aan de kinderen denkt? Niet bij het Centrum voor Avondonderwijs! Ambieer jij een carrièreswitch, of heb je een interessante bijverdienste op je verlanglijstje staan? Dan mag jij dit jaar met Pasen een mooi cadeau verwachten.

Van zaterdag 4 april 18u00 tot en met zondag 5 april 18u00 brengt de paashaas jou 24 uur lang maar liefst 15% korting op elke opleiding op onze site, als je dan online inschrijft en betaalt.

Gun jezelf een paascadeau en geniet van 15% korting op jouw nieuwe toekomst! Wees er snel bij, de actie gaat in op zaterdag 4 april om 18.00 uur en is maar 24 uur geldig! De prijzen op deze site zijn gedurende deze 24 uur met 15% verlaagd, daarna vertrekken de klokken onherroepelijk terug naar Rome.

Veel succes met jouw opleiding!

De actie loopt nog:

Schrijf je snel en eenvoudig in:

Inschrijven voor een opleiding aan het Centrum Voor Avondonderwijs VZW gaat snel en eenvoudig. Kies hieronder uit de lijst de opleiding waarvoor je je wenst in te schrijven. Je wordt dan automatisch doorgestuurd naar de volgende pagina waar je je gegevens kan invullen.

STAP 1: Selecteer hier de cursus waarvoor je je wil inschrijven

Cursussen per thema Cursussen alfabetisch Inschrijven

*Automatisch verrekende korting van 15% vanaf zaterdag 4 april 18 uur tot en met zondag 5 april 18 uur. Let op: deze actie is niet cumuleerbaar met andere kortingen, zoals b.v. de vroegboekkorting. Betaal je jouw opleiding in schijven? Bij elke schijf die je vandaag betaalt, ontvang je 15% korting. Inschrijven voor een opleiding aan het Centrum Voor Avondonderwijs gaat snel en eenvoudig. Kies hierboven uit de lijst de opleiding waarvoor je je wenst in te schrijven. Je wordt dan automatisch doorgestuurd naar de volgende pagina waar je je gegevens kan invullen.

Wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk!