Gezocht: docenten voor De Schoonheidsschool

De Schoonheidsschool is een dynamische organisatie die zich kenmerkt door een professionele en dynamische werksfeer. Door de voortdurende ontwikkelingen in de onderwijsmarkt en onze ambitie om cursussen te ontwikkelen van hoge kwaliteit tegen zeer laag inschrijvingsgeld, zijn wij voortdurend op zoek naar bijkomende docenten.

Momenteel werken er meer dan 350 docenten op regelmatige basis samen met ons. Het zijn allen zelfstandige ondernemers die hun strepen reeds hebben verdiend binnen hun vakgebied. Op regelmatige basis werft De Schoonheidsschool nieuwe docenten aan. Meestal is dit omdat ons cursusaanbod en leerlingenaantal nog steeds uitbreidt.

De Schoonheidsschool is erkend opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. In samenwerking met ervaren specialisten bieden wij een groot professioneel aanbod aan beroepsgerichte opleidingen aan. Omdat wij ons aanbod blijvend willen ontwikkelen in kwaliteit en kwantiteit zijn we op dit ogenblik op zoek naar onderstaande docenten die ons team freelancers willen komen versterken.

Openstaande vacatures