Nieuws

Shutterstock 249013285

Vacature: start als Florist bij St. Vincents!

In oktober opent in Antwerpen een nieuwe zaak onder de naam ‘St. Vincents’. Om de winkelervaring van deze unieke shop te vervolledigen zijn de eigenaars op zoek naar enthousiaste en creatieve floristen die hier een bloemen corner willen openen en de klanten kunnen verleiden met prachtige boeketten.

Deze stijlvolle zaak zal zijn intrek nemen in een ruim en karaktervol pand (470m²) en biedt unieke merken of winkels een pop-up locatie aan in één van de charmante ruimtes in het pand. Verder zal St. Vincents onder andere een unieke selectie van tijdloze kledij, accessoires, design artikelen en meubels aanbieden. Tot slot kan je er ook terecht voor een speciality koffie of thee in de prachtige courtyard.

Heb jij reeds je erkend diploma florist behaald en wil je graag deze boeiende uitdaging aangaan? Stuur dan gauw een mail naar hello@stvincents.co en voor je het weet maak je deel uit van dit unieke project!

Lijkt deze vacature wel wat voor jou maar beschik je nog niet over de juiste vaardigheden? Bekijk dan gauw onze praktijkgerichte opleiding florist en download een gratis proefhoofdstuk. Schrijf je vandaag nog in op een locatie dicht bij jou!

Je start met de lessen florist waar en wanneer je wil
De cursus florist bestaat uit 10 lessen. Je volgt één keer per week les op een vaste weekdag. Elke les duurt 3 uren. Hieronder vind je alle startdata en locaties. Inschrijven doe je via knop “schrijf je nu in”.


Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

Wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk!