Nieuws

Shutterstock 318238661

Vacature: start als accountmanager

Volg je momenteel de opleiding Accountmanagement of heb je je erkend diploma reeds behaald? Dan is deze vacature ongetwijfeld iets voor jou!

Securex is momenteel namelijk op zoek naar nieuw en opkomend talent voor de regio Antwerpen-Limburg. Als Sales Expert Insurance ben je verantwoordelijk voor de verkoop van verzekeringsoplossingen bij zelfstandigen, bedrijfsleiders en KMO’s. Daarnaast ben je het centrale aanspreekpunt voor vragen over verzekeringen binnen je regio. Je maakt deel uit van het Sales Insurance team en rapporteert aan de Sales Manager Insurance.

Interesse? Stel je dan meteen kandidaat via deze link. Een meer uitgebreide omschrijving van deze vacature vind je hieronder:

Jouw taken

1. Verkoop van verzekeringsoplossingen bij zelfstandigen, bedrijfsleiders en KMO’s

Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de Securex verzekeringsoplossingen aan zelfstandigen, bedrijfsleiders en KMO’s. Hiervoor kwalificeer en contacteer je prospecten uit je regio op basis van de bestaande klantenportefeuille of uit je eigen netwerk. Daarnaast kwalificeer en contacteer je startende zelfstandigen, ondernemingen en volg je de leads op die door je collega’s van de regio worden aangereikt. Je promoot bij de prospecten onze verzekeringsoplossingen, zorgt voor offertes op maat en sluit de verkoop.

2. Aanspreekpunt verzekeringen binnen je regio

Je bent zowel voor de prospecten, je klanten als voor je sales collega’s binnen de regio het aanspreekpunt voor alle vragen over onze verzekeringsoplossingen. In eerste instantie zal je deze proberen zelf op te lossen. Bij meer complexe vragen kan je steeds beroep doen op het Technisch Commercieel team en op de expertise van de BU Insurance. Deze zullen je eveneens bijstaan door verkoopstimulerende acties te organiseren en op te volgen. Je benteen teamplayer binnen de regio’s en zorgt voor continu informatie over de verkoopcijfers van verzekeringsoplossingen binnen je regio (gebruik van Salesforce.com als CRM systeem en KPI opvolging via dashboards)
Je neemt deel aan de regionale sales meeting en bent aanwezig in de regionale kantoren.

Jouw profiel

  • Je bent gepassioneerd door de klant en gedreven om de sales doelstellingen te behalen
  • Je hebt interesse in verzekeringen en wilt een ambassadeur van onze oplossingen worden. Wij zorgen er voor dat jouw productkennis en expertise wordt aangescherpt.
  • Je bent flexibel en past je aan de beschikbaarheden van je prospecten en klanten aan.
  • Je bent een team player en werkt graag samen met de collega’s in de regio, het Technisch Commercieel Insurance team en de BU Insurance.
  • Je kan zelfstandig en autonoom werken.
  • Je drukt je vlot uit en brengt met je enthousiasme dynamiek in jouw omgeving.

Wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk!