Nieuws

Opleidverant E1418380122371

Vacature Opleidingsverantwoordelijke bij Centrum voor Afstandsonderwijs

Onze collega’s van het Centrum voor Afstandsonderwijs zijn op zoek naar een nieuwe opleidingsverantwoordelijke.

Als opleidingscoördinator sta je garant voor de dagelijkse werking van het Centrum voor Afstandsonderwijs en ben je het eerste aanspreekpunt voor docenten van het CVA. Jij zorgt ervoor dat het docentenkorps gemotiveerd blijft door hen de nodige ondersteuning te geven bij het uitvoeren van hun taken. Je staat in voor kwaliteitsopvolging en recrutering van nieuwe docenten en de ontwikkeling van nieuwe cursussen. Daarnaast ben je eindverantwoordelijk over de kwaliteit van het cursusmateriaal. Je onderhoudt de website en zorgt er samen met jouw team voor dat deze de optimale informatiebron is voor toekomstige studenten. Onontbeerlijk in deze functie zijn een scherpe pen, commerciële vaardigheden en een winnersmentaliteit om van het Centrum voor Afstandsonderwijs blijvend een succes te maken.

Jouw profiel:
  • Jij beschikt over minimum 3 jaar werkervaring, met een eerste aantoonbare ervaring binnen de opleidingswereld
  • Je hebt ervaring met het aansturen en opvolgen van mensen
  • Je bent hands-on, en niet bang om de handen uit de mouwen te steken
  • Je werkt nauwkeurig en bent administratief sterk
  • Je gaat graag om met mensen en kan je gemakkelijk verplaatsen in de leefwereld van je teamleden, studenten, docenten, …
  • Je heb een winnersmentaliteit, met een grote portie enthousiasme om van jouw job een succes te maken
  • Uiteraard spreek en schrijf je perfect Nederlands
Wij bieden je:

Ondernemersschool BV is een dynamisch opleidingsinstituut in volle expansie waar enthousiaste medewerkers, dankzij de vlakke structuur en directe communicatielijnen, meteen impact hebben op het bedrijfsresultaat. We bieden je de mogelijkheid om actief deel te nemen aan de verdere professionalisering van Ondernemersschool BV. Je kan rekenen op een competitief loon en de nodige ondersteuning om écht jouw stempel te drukken op de werking van ons bedrijf.

Interesse?

Stuur je CV en motivatiebrief naar stefan.bastiaenssens@ondernemersschool.nl

Wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk!