Nieuws

Shutterstock 218537689

Vacature Life Coach

Ben je op zoek naar een boeiende en uitdagende job als Life Coach? Dan is deze vacature zeker iets voor jou! Voor hun gloednieuwe groepspraktijk in Belsele is het team van WE Care namelijk nog op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde collega om samen een multidisciplinair team te vormen.

Het nieuwe praktijkgebouw bestaat uit 3 aangeklede praktijkruimtes en een gemeenschappelijke wachtzaal, sanitair en keuken. De ingebruikname is voorzien op 1 september 2015. Bovendien kom je terecht in een boeiend en dynamisch team met experts uit verschillende disciplines!

Wil je graag meer te weten komen over deze vacature of wil je meteen solliciteren? Neem dan gerust een kijkje op de website of stuur een mail naar emma_herman@hotmail.com. Telefonisch kan je steeds terecht op het nummer 03/345.81.84.

Lijkt deze vacature wel wat voor jou maar beschik je nog niet over het juiste diploma? Bekijk dan meteen onze opleiding Life Coach en schrijf je vandaag nog in! Voor je het weet, sta jij aan de start van een mooie professionele toekomst.

Wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk!