Nieuws

Bodyreset Logo

Vacature: 4 personal trainers gezocht!

Bodyreset is voor haar bijkomende locaties in Hasselt en Genk nog op zoek naar 4 personal trainers om haar team te versterken! Bij Bodyreset draait het allemaal om het totaalpakket. Niet alleen sport/beweging draagt bij aan een gezond leven, maar ook de (juiste) voeding speelt daarin een cruciale rol. Daarom werkt Bodyreset samen met zowel een heel team aan personal trainers, alsook voedingsconsulenten en sportmasseurs. Zo krijgt de klant de beste vakgerichte begeleiding om zonder excuses te gaan voor hun doel!

bodyreset 2

Bodyreset is daarom perfect voor mensen die graag willen veranderen, maar niet weten hoe te beginnen, wat te doen en hoe vol te houden. Ben jij iemand die passioneel leeft voor gezonde voeding en beweging en heb je een diploma personal coach van het Centrum voor Avondonderwijs, dan beschik jij over de nodige kennis omtrent voeding, psychologie, anatomie en fysiologie, trainingsleer, cardio en kracht, functioneel trainen, de meest voorkomende klachten en blessures, én hygiëne en veiligheid om zelfverzekerd te solliciteren! Een verdere interne opleiding wordt bovendien voorzien. Stuur snel jouw CV naar info@bodyreset.be of bel voor meer informatie naar Tom op het nummer 0032-(0)476-206202.

bodyreset 1

Ben jij ook gepassioneerd door sport, fitness, gezondheid en goede voeding, maar heb je nog geen diploma om van jouw passie een beroep te maken? Breng daar snel verandering in en solliciteer zelf binnenkort voor personal coach! Bekijk hieronder de eerstvolgende startdata voor de groepslessen en schrijf je snel in!

Je start met de lessen personal coach waar en wanneer je wil
De cursus personal coach bestaat uit 10 lessen. Je volgt één keer per week les op een vaste weekdag. Elke les duurt 3 uren. Hieronder vind je alle startdata en locaties. Inschrijven doe je via knop “schrijf je nu in”.


Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

Wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk!