Nieuws

Amadeo2

Sprookjeshuwelijk voor Amadeo en Lili

Niet iedereen zat zaterdagavond aan het scherm gekluisterd voor de WK-kwartfinale tussen de Rode Duivels en Argentinië. Behalve koningin Fabiola zakte het voltallige Belgische koningshuis dit weekend af naar Rome voor het huwelijk van prins Amadeo en de Italiaanse Elisabetta “Lili” Maria Rosboch von Wolkenstein. Ze gaven elkaar het jawoord in de Basiliek van Santa Maria, wellicht de oudste Mariakerk van de stad.

De intieme en romantische plechtigheid was tot in de puntjes geregeld. Koningin Paola, zelf van Italiaanse afkomst, hielp bij de voorbereidingen. De basiliek werd ook de dag zelf nog nauwkeurig geïnspecteerd door koningin Paola en koning Albert, maar ook het bruidspaar hield een oogje in het zeil.

Stralende bruid

Zoals het royals betaamt was iedereen piekfijn uitgedost. De bruid Lili zag er stralend uit in een klassieke, witte bruidsjurk, ontworpen door de Italiaanse modeontwerper Valentino. Een sluier en een diamanten tiara, voor de gelegenheid geleend van koningin Paola, maakte het plaatje helemaal af. Ook prins Amadeo, de oudste zoon van prinses Astrid en prins Lorenz, glunderde naast zijn kersverse bruid.
Koningin Mathilde en prinses Claire droegen een creatie van het Belgische modehuis Natan.

Amadeo

Onder de aanwezigen spotten we de Britse prinses Beatrice van York, die voor de gelegenheid dezelfde jurk uit de kast haalde als tijdens het huwelijk van de Britse prins William en prinses Kate. Verder waren ook onder meer de Italiaanse industrieel en voorzitter van Fiat, John Elkann, en zijn vrouw Lavinia Borromeo van de partij.

Wedding planner

De Rode Duivels konden het in de WK-kwartfinale niet halen van de Argentijnen, maar voor prins Amadeo en prinses Lili is hun huwelijk het begin van een mooi en romantisch verhaal. Een huwelijk is voor heel wat mensen dan ook de mooiste dag van hun leven. Een wedding planner zorgt net voor dat tikkeltje meer, waardoor je huwelijk eentje wordt om nooit te vergeten.
Wil jij graag een bruidspaar een onvergetelijke dag bezorgen en de voorbereidingen en het verloop van de huwelijksdag zelf in goede banen leiden? Dan is onze professionele opleiding als wedding planner jou op het lijf geschreven. Na vijf lessen kan je meteen met een erkend diploma aan de slag!

Bronnen: RTL , Vogue
Foto’s: Knack Weekend, Sanoma Nederland

Cursus Eerste les Leslocatie Lesuren
Weddingplanner 06/05/2017 Antwerpen 10u00 – 13u00
Weddingplanner 19/05/2017 Gent 18u30 – 21u30
Weddingplanner 06/09/2017 Gent 18u30 – 21u30
Weddingplanner 02/10/2017 Hasselt 18u30 – 21u30

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

Wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk!