Nieuws

Wijnproeven Sommelier

Spaanse wijnen populairder dan Franse: proef jij het verschil?

Opschudding in de wijnwereld: voor het eerst zijn de Spaanse wijnen immers populairder dan hun Franse tegenhangers. Zo blijkt dat de Spaanse wijnboeren dit jaar maar liefst 2,4 miljard liter van hun heerlijke drank exporteerden tegenover de 2 miljard liter van de Fransen. Geen kleine hoeveelheden als je het ons vraagt, maar wij van het Centrum Voor Avondonderwijs zijn veel liever bezig met de echte kwaliteit van wijn.

Geniet jij graag van een glaasje witte wijn onder de Spaanse zon? Of dineer je liever als God in Frankrijk met een heerlijk glaasje rood? Bekijk dan gauw onze gloednieuwe planning voor de zomer en het najaar, en leer zelf de beste wijnen selecteren. Snelle beslissers kunnen bovendien genieten van maar liefst 10% korting op het inschrijvingsgeld!

Dankzij onze opleiding Sommelier neem je je eerste stappen in het wijnproeven en groei je in geen tijd uit van een wijnliefhebber tot een wijnkenner. Zo luister jij elke gelegenheid op met een extra vleugje verfijning. Deze opleiding duurt slechts 8 weken en is een absolute aanrader voor elke wijnliefhebber! Ook wie professioneel vaak met wijnen in aanraking komt, is bij deze opleiding aan het juiste adres.

Meer informatie Gratis Proefhoofdstuk

Je start met de lessen sommelier waar en wanneer je wil
De cursus sommelier bestaat uit 8 lessen. Je volgt één keer per week les op een vaste weekdag. Elke les duurt 3 uren. Hieronder vind je alle startdata en locaties. Inschrijven doe je via knop “schrijf je in”.


Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

Wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk!