Nieuws

Barbier Herenkapper Mannenkapper Avondonderwijs Avondschool

School je nu om tot barbier!

Sinds David Beckham de aftrap heeft gegeven voor modieuze mannenmode en een glamoureuze look, zijn steeds meer mannen zich bewust van hun uiterlijk. En daarbij kan een hip kapsel uiteraard niet ontbreken! Kaal met een stoppelbaard, een mohawk met een gladgeschoren snoet of een klassieke, maar stijlvolle snit: als mannenkapper experimenteer jij naar hartenlust met totaal uiteenlopende looks.

das

Het beroep van barbier is een ‘booming business’, bovendien is het een uitdaging van formaat. Je meet een man immers niet alleen een totaal nieuwe look aan, maar bent ook in staat om passend stijladvies te geven en je klanten te informeren over producten die geschikt zijn voor hun haartype. Verder beheers je ook verschillende technieken, zoals knippen, scheren en epileren.

vintagebarber

Wil jij je graag specialiseren en je vestigen als mannenkapper? Volg dan de opleiding ‘Barbier’ bij het Centrum Voor Avondonderwijs VZW en verdiep je in alle technieken die aan het beroep verbonden zijn. Leer zelf hoe je stijlen kan mixen, matchen en blenden tot een uniek en stijlvol kapsel voor jouw klant. Sta jij te popelen om aan deze opleiding te beginnen? Schrijf je dan nu in via deze link!

Opleiding Eerste les Leslocatie Lesuren
Barbier (Allround) 22/02/2018 Brugge 18u30 – 21u30
Barbier (Allround) 27/03/2018 Gent 18u30 – 21u30
Barbier (Allround) 08/04/2018 Antwerpen 10u00 – 13u00
Barbier (Allround) 11/04/2018 Hasselt 18u30 – 21u30

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

Wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk!