Nieuws

palmira proietti

Oud-studente Palmira Proietti jaagt haar dromen na

Beauty en mode hebben altijd al een grote rol gespeeld in het leven van Palmira Proietti. Zo werkte Palmira tien jaar lang in de modewereld en stond ze in voor de marketing en retail van grote namen, zoals Levi’s & Dockers Europa, JBC en Maasmechelen Village. Enkele jaren geleden besloot Palmira om het over een nieuwe boeg te gooien en zelfstandig stijlconsulente te worden.

Om de kneepjes van het vak te leren, volgde Palmira bij De Schoonheidsschool een opleiding Allround kleur-, stijl- en imagoconsulent. Helemaal volleerd richtte Palmira vervolgens haar eigen bedrijf, Style and True Colors, op. Intussen heeft Palmira als freelance fashion styliste en make-up artist al een mooie carrière uitgebouwd. Zelfs celebrities zoals Helena Christensen, Milla Jovovic, Phaedra Hoste, … hebben al mogen genieten van stijladvies of hun make-up door Palmira.

In 2013 zette Palmira haar eerste stapjes op de voorgrond van de mediawereld. Sindsdien is ze namelijk te zien als Beauty & Mode Experte op Libelle TV en TV Limburg:

Op www.palmiraproietti.com kom je alles te weten over Palmira en haar werk. Wil jij zelf graag Allround kleur-, stijl- en imagoconsulent worden? Dan is onze opleiding Allround kleur-, stijl- en imagoconsulent vast iets voor jou!

Wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk!