Cursus Wellnessmarketing

avondonderwijs wellnessmarketing groepslessen wellnesswetenschappen volwassenenonderwijs wellnessmarketing avondschool wellnessmarketing

Praktische info
  • Duur: 3 lessen
  • Gratis
  • Beschikbaar: ja
  • Voor iedereen: ja
  • Erkend diploma: ja
  • Lesgeld: gratis

Schrijf je in

cursus wellnessmarketing wellness, eigen zaak starten, zelfstandige worden, wellnessondernemer opleiding wellnesswetenschappen

Gratis opleiding voor onze studenten

Ben je bij ons ingeschreven als student of start je binnenkort met een opleiding? Dan kan je gratis deelnemen aan de lessen Wellnessmarketing. In 3 lessen leer je alles wat je moet weten om je eigen zaak succesvol te starten.

Word Wellnessondernemer in 3 weken

Droom je van een bijverdienste maar weet je niet goed hoe je eraan moet beginnen? Wil je graag zelfstandige worden maar ken je niets van (online) marketing? Heb je moeite om je diensten of producten te verkopen? Dan is deze cursus iets voor jou! In drie weken verklappen we alle geheimen van de marketing voor make-upartiesten, massagetherapeuten, kleurenconsulenten, en andere wellnessondernemers. Deze cursus is de ideale plaats om ervaringen uit te wisselen met ervaren ondernemers en andere starters.

Startersadvies

De vervolgopleiding wellnessmarketing aan De Schoonheidsschool is heel veelzijdig en geeft je carrière in de wellnesswereld een echte kickstart. We geven je tips over het kiezen voor de naam van je zaak, leren je het verschil tussen een zelfstandige en een vennootschap, de gulden regels bij het starten van je eigen zaak, … kortom alles dat je nodig hebt om je zaak op te zetten.

Voor wie is deze opleiding bedoeld?

Maar eenmaal je officieel je eigen zaak hebt moet je natuurlijk ook je wellnesswetenschappen en verkoop van wellnessdiensten leren verzorgen. In deze cursus leer je alles over verkoopstechnieken, prijszetting, omgaan met klanten, het opzetten van (online) advertenties, hoe je een blog moet opstarten,… Deze cursus bezorgt je dus alle kennis die je nodig hebt om als professional aan de slag te gaan.

Nuttige informatie

Wat is de cursusinhoud?

Wat kan ik verwachten tijdens de groepsles?

Welk materiaal heb ik nodig voor de cursus?

Waar kan ik de opleiding volgen?

Persoonlijke begeleiding van ervaren docenten

De opleiding wellnessmarketing wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt en toch voldoende op de praktijk kan oefenen tijdens de lessen. Je krijgt les van een ervaren docent die zeer vertrouwd is met deze materie. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er in de huidige beroepspraktijk speelt en zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en trends.

Cursus Eerste les Leslocatie Lesuren
Wellnessmarketing 02/10/2017 Hasselt 18u30 – 21u30
Wellnessmarketing 07/11/2017 Gent 18u30 – 21u30
Wellnessmarketing 20/11/2017 Antwerpen 18u30 – 21u30

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina, bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Bekijk hieronder het filmpje van deze opleiding

Onze campussen
Start snel met je avondopleiding in één van volgende locaties:

Schrijf je in

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Lees ook onze opleidingsblog

Marketing

Social media: Hoe pak je dat aan?

Ben jij net begonnen als zelfstandige en wil jij jouw merk graag online profileren? Of ben jij op jouw job …

palmira proietti

Oud-studente Palmira Proietti jaagt haar dromen na

Beauty en mode hebben altijd al een grote rol gespeeld in het leven van Palmira Proietti. Zo werkte Palmira tien …

Patroon Tekenen Patroon Ontwerp Eigen Kleding Ontwerpen

Durf uniek te zijn: maak je eigen kleding

Je eigen kleding ontwerpen en nadien maken is weer helemaal in. Maar tussen een ontwerp maken en de uiteindelijke creatie …

Page 1 of 2312345»1020...Last »

Bekijk hieronder de vakgebieden waarin je opleidingen kan volgen

Volg een gratis proefhoofdstuk Veelgestelde vragen Contacteer ons

Wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk!