Weekendcursus bedrijfsbeheer

weekendcursus bedrijfsbeheer

Praktische info
Schrijf je in
cursus weekendcursus bedrijfsbeheer bedrijfsbeheer, starten als selfstandige, eenmanszaak, vennootschap, NV, BVBA, EBVBA, ondernemen, onderneming, vestigingsattest, centrale examencommissie, balans, bekwaamheidsbewijs, beroepskennis, weekendcursus, resultatenrekening, BTW aangifte, handelsr opleiding starten als zelfstandige
cursus weekendcursus bedrijfsbeheer opleiding ondernemer Communicatie en marketing Verkoop en aankoop
cursus ondernemer

Opleiding bedrijfsbeheer in het weekend

Volg een spoedcursus bedrijfsbeheer in het weekend en bereid je in 5 weken voor op het examen bedrijfsbeheer aan de Centrale examencommissie. De inhoud van de opleiding is dezelfde als de standaard spoedcursus die op twee weken wordt gegeven. Lees meer over de avondopleidingen bedrijfsbeheer op weekdagen. Het grote voordeel bij deze weekendcursus is dat je enkel les hebt op zaterdag. Daardoor is deze opleiding voor veel mensen gemakkelijker te combineren met werk en gezin.

De ideale voorbereiding op het examen

Deze klassikale opleiding is speciaal ontworpen voor mensen die zich op een snelle manier willen voorbereiden op het examen bedrijfsbeheer aan de centrale examencommissie. De cursus is samengesteld op basis van het examen. Daardoor leer je enkel wat je écht moet kennen voor het examen en heb je meer tijd vrije voor de core business van je nieuwe onderneming. De vraagstelling die wordt gebruikt in de cursus zal je ook terug zien op het examen. Kortom alles wat je moet weten om te slagen, kom je te weten in deze spoedcursus bedrijfsbeheer.

Voor wie is deze opleiding bedoeld?

Iedereen die een eigen zaak wil opstarten moet een bekwaamheidsattest bedrijfsbeheer kunnen voorleggen aan het ondernemingsloket. Wie dit bekwaamheidsattest nog niet bezit, kan een examen afleggen bij de centrale examencommissie om dit diploma te behalen. Deze opleiding is gericht op de toekomstige ondernemers die snel dit examen willen afleggen en op zo'n kort mogelijke tijd hun eigen zaak willen starten.

Je hebt geen vooropleiding nodig om deze cursus te volgen. Iedereen kan starten. De cursus start bij de eenvoudige begrippen en het niveau bouwt nadien geleidelijk. Op het einde van de opleiding ben je perfect voorbereid om te slagen voor het examen bedrijfsbeheer. Naast de groepslessen kan je er ook voor kiezen om deze opleiding in thuisstudie te volgen.

Nuttige informatie

Wat is de cursusinhoud?
Wat kan ik verwachten tijdens de groepsles?
Welk materiaal heb ik nodig voor de cursus?
Waar kan ik de opleiding volgen?

Persoonlijke begeleiding van ervaren docenten

De weekendopleiding bedrijfsbeheer wordt voor middelgrote groepen georganiseerd zodat je een persoonlijke begeleiding krijgt tijdens de lessen. Je krijgt les van een ervaren docent die zeer vertrouwd is met de gang van zaken op het examen. De docent zal graag zijn of haar opgedane kennis met je delen. Al onze leerkrachten weten precies wat er gevraagd wordt op het examen en hoe je de vragen moet interpreteren.

Je einddoel diploma bedrijfsbeheer

Je legt het examen af bij de Centrale Examencommissie. Dit is een theoretisch examen dat op een pc wordt gemaakt. Er zullen zowel multiplechoice vragen als oefeningen gevraagd worden. Deze cursus bereidt je perfect voor op het examen bij de centrale examencommissie. Als je slaagt voor het examen wordt je diploma binnen de twee weken met de post verstuurd. Hiermee kan je een ondernemingsnummer aanvragen bij een ondernemingsloket en starten met je eigen zaak.

CursusEerste lesLeslocatieLesuren

Regelmatig plannen we nieuwe cursussen bij. Hou onze site dus goed in de gaten!

Heb je nog vragen?

Kom gerust langs voor meer informatie in Antwerpen, Gent of Hasselt tijdens de openingsuren. Bekijk eerst de FAQ-pagina, bel ons via het nummer 03/292.33.33 of vul het contactformulier in.

Bekijk hieronder een filmpje van een groepsles van CVA

Laagste lesgeld

De kostprijs voor deze opleiding bedraagt slechts 190 euro. Inbegrepen in het inschrijvingsgeld zijn de handboeken, het gebruik van de luxueuze leslokalen en het examen.

Subsidie via KMO-portefeuille

Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is een erkende opleidingsverstrekker van de Vlaamse Overheid. Dit wil zeggen dat je voor de opleidingen die door de Vlaamse Overheid worden erkend gebruik kan maken van Kmo-portefeuille (ja). De Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee (tot 40% van het inschrijvingsgeld).

10% vroegboekkorting

Het aantal plaatsen is beperkt omwille van de persoonlijke begeleiding. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Schrijf je dan snel in! Mensen die zich meer dan 3 maanden voor de startdatum van de cursus inschrijven en betalen, hebben recht op vroegboekkorting van 10 procent op het bedrag dat ze op dat ogenblik betalen. Je verkrijgt dus een korting van 19 euro euro en je betaalt dan voor deze opleiding slechts 171 euro euro.

Onze campussen
Start snel met je avondopleiding in één van volgende locaties:
Schrijf je in
avondschool starten als zelfstandige cursus ondernemer opleiding Management en financiën Communicatie en marketing Verkoop en aankoop Erkenningen starten als zelfstandige

Getuigenissen van afgestudeerde studenten

Lees ook onze opleidingsblog

Shutterstock 250387237

7 tips om slimmer met je tijd om te gaan!

Iedereen kent ongetwijfeld het gevoel dat de dag te weinig uren telt. Je agenda puilt uit en ondertussen blijft ook …

Copywriter Thuisstudie

Copywrite, copywriter, het copywritest

De cursus copywriter is een absolute aanrader voor iedereen die graag creatief is met woorden. Vandaag laten we dan ook …

Fotostudio Gezocht Regio Leuven

Gezocht: fotostudio regio Leuven

Voor onze avondlessen fotografie is het Centrum Voor Avondonderwijs VZW op zoek naar een fotostudio in de regio Leuven. Heb …

Page 1 of 2112345»1020...Last »

Bekijk hieronder de vakgebieden waarin je opleidingen kan volgen

Volg een gratis proefhoofdstuk Veelgestelde vragen Contacteer ons

Wij nemen jouw opleiding zeer persoonlijk!